Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - P3 Logistic Parks: Tranzactii pentru 35.800 mp de hale in primul trimestru din 2021
P3 Logistic Parks: Tranzactii pentru 35.800 mp de hale in primul trimestru din 2021
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 02 Iun 2021 13:59
P3 Logistic Parks (“P3”) a incheiat, in Romania, in primul trimestru al acestui an, tranzactii pentru peste 35.800 de metri patrati de spatii logistice si de birouri. Din totalul tranzactiilor, mai mult de 36% (>13.000m2) sunt contracte noi, iar aproximativ 63% (>22.500) sunt prelungiri ale contractelor existente.
Patru dintre parteneriatele existente s-au consolidat inca de la inceputul anului, astfel incat rata de retentie in cadrul parcului ramane la cote ridicate. De asemenea, prin pozitionarea strategica a P3 Bucharest A1, dar si prin complexitatea serviciilor si facilitatilor oferite, P3 reuseste sa atraga anual noi clienti care aleg sa isi stabileasca hubul de distributie in perimetrul parcului.
Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania, spune: „Am incheiat primele luni ale anului intr-o nota pozitiva si ma bucur sa vad ca nu doar rata de retentie a clientilor este de 100%, ci si ca eforturile noastre de a implementa noi facilitati in parc sunt foarte bine primite. Sunt rezultate bune, care ne dau incredere si ne incurajeaza sa continuam demersurile pentru consolidarea si diferentierea activului existent, atat prin noi servicii, cat si prin integrarea de elemente sustenabile care sa conduca la imbunatatirea experientei de lucru pentru toti chiriasii nostri si angajatii lor.”
Dezvoltatorul apasa puternic pedala pentru accelerarea decarbonizarii sectorului industrial-logistic prin promovarea si integrarea de elemente sustenabile si se aliniaza trendurilor si directivelor globale, investind constant in consolidarea serviciilor si modernizarea spatiilor existente: 90% din portofoliul local al dezvoltatorului este deja echipat cu tehnologie de iluminat LED, iar in prezent sunt in curs de implementare o serie de proiecte pentru eficientizarea consumului de apa si gaze in interiorul cladirilor. Mai mult, P3 a inaugurat recent in cadrul parcului de la km 13, A1, primele doua statii de incarcare fast-charge pentru vehicule electrice, ce permit incarcarea simultana a patru autoturisme. Proiectul se adreseaza publicului larg si poate fi extins si adaptat in functie de cerintele si nevoile chiriasilor.
P3 Romania isi propune sa ramana, in continuare, unul dintre cei mai dezirabili proprietari si manageri de spatii logistice din Bucuresti, atat pentru companiile active pe segmentele de retail, e-commerce si logistica, cat si pentru jucatorii din zona DYI, finisaje sau materiale de constructii si exploreaza noi cai de a-si extinde serviciile existente si a creste eficienta energetica si operationala in cadrul cladirilor pe care le administreaza.
Cu o suprafata inchiriabila de 380.000 de m2 dispusi in 14 depozite, acces direct la A1, soseaua de centura si coridorul pan-european IV, un restaurant cu auto-servire cu 200 de locuri la interior si terasa proprie, terminale feroviare pentru transport marfuri si calatori si un proiect de spatii de cazare in curs de finalizare, P3 Bucharest A1 este cel mai complex parc industrial din Romania.
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
CDS
Ubitech
rigips
CONCEPT STRUCTURE
noark
MAKITA
siniat
concelex
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
theda mar
EDIT-Structural
viarom
ness project
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander