Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Septembrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RE/MAX Romania isi extinde reteaua pe pietele rezidentiale cele mai dinamice
RE/MAX Romania isi extinde reteaua pe pietele rezidentiale cele mai dinamice
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 23 Aug 2021 11:56
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate şi franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, isi extinde reteaua cu cate o unitate in trei dintre cele mai efervescente piete pe plan national: Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti. In urma lansarii celor mai noi birouri - RE/MAX Ambassadors, RE/MAX Atlas si RE/MAX Exclusive - Timisoara numara in prezent doua unitati RE/MAX, Clujul are sapte birouri sub umbrela companiei, iar Capitala conduce topul cu 18 francize ale brandului.
RE/MAX Ambassadors, cea mai recent deschisa unitate din Timisoara, isi propune sa mizeze pe imbinarea cu succes a tehnologiei cu domeniul imobiliar. Astfel, aceasta se va adapta unui oras aflat in continua reinventare, focusat pe tehnologie, arta si creatie, dinamic din punct de vedere al investitiilor si tranzactiilor imobiliare. Cei cinci Broker/Owneri – Adrian Cioata, Rares Fasie, Eugen Mares, Marius Popa si Mirabela Fasie - au ales parteneriatul cu RE/MAX cu scopul de a schimba modelul traditional de business in domeniul intermedierii imobiliare - de la concurenta intre agenti, la colaborare in favoarea intereselor clientului.
„Modelul clasic dupa care functioneaza intermedierea imobiliara este invechit, greoi si netransparent, insa putem schimba in bine aceasta paradigma. Ne propunem sa schimbam rolul agentului - din prestator de servicii imobiliare, in reprezentant al vanzatorului sau cumparatorului. Educatia, alaturi de standardizarea proceselor operationale, sunt valorile centrale ale retelei RE/MAX, drept pentru care am ales acest brand pentru a oferi clientilor garantia calitatii serviciilor oferite”, a declarat Adrian Cioata, B/O RE/MAX Ambassadors.
Printre obiectivele noii companii se numara: crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea celor care vor sa inceapa un business propriu in consultanta imobiliara, o cultura axata pe invatare si dezvoltare continua, precum si specializarea agentilor pe toate domeniile sectorului imobiliar.
RE/MAX Atlas, a saptea franciza din Cluj, a fost lansata pe piata de Cristian Chirita, un antreprenor fara experienta pe piata imobiliara, care a mizat pe expertiza brandului RE/MAX pentru obtinerea de cunostinte in real-estate si indrumare in formarea unei echipe. Dupa cinci ani de activitate in domeniul transporturilor, respectiv o specializare profesionala in acest segment, Chirita a decis sa-si continue cariera in domeniul consultantei imobiliare.
„Am ales sa colaborez cu RE/MAX deoarece imi ofera posibilitatea de dezvoltare mult mai rapida decat daca as fi facut un business pe cont propriu. Ca obiective imi propun sa formez o echipa inchegata, sa crestem impreuna si sa avem in portofoliu o varietate cat mai mare de proiecte” a declarat Cristian Chirita, B/O RE/MAX Atlas.
RE/MAX Exclusive este cea mai noua unitate a brandului pe piata din Capitala, oras care detine cel mai amplu portofoliu de birouri RE/MAX din tara. Silviu Zamfir, Broker Owner-ul francizei, a ales sa se reorienteze pe plan profesional dupa ce a activat peste 22 de ani in HoReCa. Astfel, dupa ce s-a documentat despre diversele sale posibilitati pe aceasta piata, a ales sa colaboreze cu RE/MAX tocmai pentru a-si asigura trecerea facila catre un domeniu in care nu are expertiza.
„Dupa o cercetare amanuntita am inteles concret puterea si importanta brandului, iar printre motivele care m-au determinat sa aleg RE/MAX se numara: calitatea de lider mondial pe segmentul sau, fiind si cea mai puternica retea pe plan local, programul educational complet, precum si suportul permanent asigurat pe tot parcursul colaborarii”, a declarat Silviu Zamfir, B/O RE/MAX Exclusive.
Pe langa acumularea permanenta de experienta profesionala, pentru dezvoltarea biroului acesta vizeaza urmatoarele etape: recrutarea de agenti competenti, cu aceeasi viziune a brandului, oferirea de servicii complete si de calitate superioara tuturor clientilor, precum si recunoasterea pe plan local a biroului propriu.
 
ALLBIMgamma_2021TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
hilti
hidroplasto
Acvatot 2019
CELCO 2020
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
bienala
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere