Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - WILLEMEN Carpati are in plan dezvoltarea tehnicii de realizare de piloti secanti
WILLEMEN Carpati are in plan dezvoltarea tehnicii de realizare de piloti secanti
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 23 Oct 2023 14:39
Willemen Carpati este parte a Willemen Groep, un grup belgian de companii cu referinte importante pentru serviciile de constructii realizate in intreaga Europa.
Grupul este activ in executarea si productia proiectelor "Design & Build", avand peste 1.000 de angajati si proiecte in valoare de 250 milioane de euro anual.
Willemen Carpati ofera asistenta constructorilor/ dezvoltatorilor in domeniul fundatiilor speciale/piloti forati, folosind experienta acumulata impreuna cu grupul din care face parte - Willemen Groep - de mai bine de 11 ani atat pe piata din Romania, cat si pe cele din Belgia, Polonia si Germania in peste 30 de ani de activitate.
In urma cu 11 ani, Willemen Carpati a inceput sa activeze in Romania executand piloti de indesare si incluziuni rigide cu diametre de la 310 la 610 mm.
Ulterior, a promovat sistemul CFA cu diametre de 400, 500 si 600 mm iar, de curand, Willemen Carpati a decis implementarea pilotilor CFA cu diametru de 800 mm.
Ultima perioada a adus specializari in proiecte unde a fost solicitata executia sprijinirilor sau incintelor cu piloti tangenti sau cvasitangenti: magazinele Kaufland Urziceni, Lidl Moinesti si Lidl Dej, ansamblul rezidential Scala Oradea, dar si cele din Calea 13 Septembrie si din zona Leu/ Politehnica - Bucuresti, precum si Stadionul Arcul de Triumf.
Pentru finalul anului 2023, compania are in plan dezvoltarea tehnicii de realizare de piloti secanti, avand multe solicitari din piata, in acest sens.
De asemenea, Willemen Carpati ofera o serie de teste geotehnice (CPT - penetrare statica cu conul), in scopul de a imbunatati rezultatul studiului geotehnic. Totodata, aceste teste sunt folosite si de catre proiectantii companiei in procesul de calculare a proiectelor, adoptand astfel o solutie de design eficienta si o structura mai ieftina, prin scaderea diametrelor si adancimilor pilotilor sau prin folosirea unor noi solutii tehnice. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
Arduro
CDS
theda mar
noark
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
ness project
SIGM
Acvatot 2019
SSAB
viarom
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
konsent
siniat
rigips
EDIT-Structural
quadratum
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander