Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - WILLEMEN CARPATI inregistreaza al patrulea an consecutiv de crestere sustinuta
WILLEMEN CARPATI inregistreaza al patrulea an consecutiv de crestere sustinuta
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 12 Iun 2019 07:06
Piata constructiilor cu finantare privata a continuat sa se inscrie pe un trend crescator si in primele luni din 2019, fiind lansate noi proiecte atat in domeniul rezidential, cat si in zona de retail, logistic si industrial. Pentru a doua jumatate a anului in curs, ing. Delia Brezan, directorul executiv al companiei Willemen Carpati, estimeaza ca trendul crescator se va mentine, insa la un ritm putin diminuat fata de aceeasi perioada din 2018, in special in ceea ce priveste segmentul rezidential.
Compania Willemen Carpati, parte a grupului belgian Willemen, este specializata in executia lucrarilor de fundatii si piloti forati. Incepand din 2016, afacerile firmei au crescut semnificativ in fiecare an, traiectorie ascendenta ce se va mentine si in 2019.
"Primul trimestru a fost net superior din punct de vedere al cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2018 si speram ca si in partea a doua sa pastram aceeasi linie. Avem un portofoliu de contracte care poate genera crestere, cu proiecte atat din zona rezidentiala, cat si de pe segmentul logistic, unde lucram constant pentru extinderea marilor retele de magazine, precum Lidl, Kaufland sau Dedeman", a precizat Delia Brezan.
Trendul de crestere pe care s-a situat compania in ultimii ani, dar si numarul mare de solicitari si santiere deschise recent au generat noi investitii, in prima parte a acestui an Willemen Carpati aducand in tara o noua foreza si extinzandu-si colectivul.
"Forezele noastre sunt in integralitate produse Bauer si au motoare upgradate pentru a putea aduce un plus de performanta in acord cu tehnologiile folosite. Promovam utilizarea sistemelor cu incluziuni rigide unde, ajutati de utilajul de CPT pe care il detinem, reusim sa reproiectam si sa oferim pe piata solutii eficiente", a explicat Delia Brezan.
Willemen Carpati reprezinta cea de-a doua subsidiara deschisa de grupul belgian Willemen in Romania, in anul 2012, dupa ce in 2008 a achizitionat si dezvoltat fabrica de confectii metalice de la Satu Mare. Pe plan international, grupul este activ si in Polonia, Germania si Belgia, planurile companiei vizand extinderea si pe alte piete, precum cele din Serbia si Croatia.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere