Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - AsoP Bucuresti initiaza un demers pentru salvarea si reabilitarea Parcului Cismigiu
AsoP Bucuresti initiaza un demers pentru salvarea si reabilitarea Parcului Cismigiu
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 24 Aug 2021 09:55
Asociatia Peisagistilor din Romania – Filiala Bucuresti a inaintat catre Primaria Municipiului Bucuresti o propunere pentru realizarea unei cooperari care are ca scop salvarea si reabilitarea Parcului Cismigiu.
In baza protocolului de colaborare dezvoltat conform prevederilor H.C.G.M.B. nr. 160/2016, AsoP Bucuresti si-a aratat astfel disponibilitatea de a asigura expertiza necesara pentru elaborarea si implementarea unui plan de gestionare adecvat si pentru atragerea de finantari pentru realizarea propriu-zisa a activitatilor specializate necesare pentru a oferi o sansa de supravietuire celei mai emblematice gradini istorice din Romania. Starea deplorabila in care se afla In prezent Parcul Cismigiu este cauzata de lipsa resurselor financiare, de absenta expertizei necesare la nivelul administratiei publice, precum si cadrului institutional format din entitati cu atributii incerte sau contradictorii.
Propunerea AsoP Bucuresti are in vedere si generarea unui exemplu pentru gestionarea spatiilor verzi atat pentru Municipiul Bucuresti cat si pentru alte localitati din Romania si, totodata, in conditiile unei utilizari adaptate zilelor noastre.
 
ALLBIMjungheinrichVideoConfAC-iulgamma_2021TERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
cv water 2021
strabag nivel 1
Acvatot 2019
Ubitech
hidroplasto
leviatan
leviatan
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
bienala
AHK 2018
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere