Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - IASI: CUBICON Invest si MANSART Corporate proiecteaza Spitalului Clinic Integrat
IASI: CUBICON Invest si MANSART Corporate proiecteaza Spitalului Clinic Integrat
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 01 Nov 2021 11:42
Presedintele Consiliului Judetean, Costel Alexe, a semnat contractul de achizitie publica de servicii de proiectare pentru construirea si dotarea Spitalului Clinic Integrat de Boli Respiratorii. Contractul presupune realizarea documentatiilor tehnico-economice pentru Lotul II, Etapa a doua, respectiv Studiul de fezabilitate, inclusiv studiile aferente, deviz general, documentatii pentru obtinere avize si acorduri si obtinere Autorizatie de construire, Raportul privind impactul asupra mediului si Auditul energetic si expertiza tehnica pentru cladirea existenta pe sit.
Castigatorul licitatiei este Asocierea S.C. Cubicon Invest SRL Baia Mare - Mansart Corporate SRL TG. Mures.
“Spitalul Clinic Integrat de Boli Respiratorii este un proiect esential pentru Iasi, pe care Consiliul Judetean s-a angajat sa il transforme in realitate. In viitorul spital vor functiona atat sectiile actuale, cat si structuri noi, prin care vom raspunde nevoilor de ingrijiri medicale ale comunitatii iesene, dar si din celelalte judete ale Moldovei. Pandemia a accentuat nevoia unei astfel de unitati medicale pentru ca Spitalul de Pneumoftiziologie se afla intr-o stare accentuata de degradare si face cu greu fata numarului mare de pacienti. Vreau sa le multumesc cadrelor medicale pentru batalia pe care o duc in fiecare zi pentru salvarea bolnavilor, compensand prin efortul lor conditiile precare. Acum, insa, au nevoie si de ajutorul fiecaruia dintre noi, iar in actualul context pandemic acest lucru poate fi facut doar prin vaccinare”, a spus presedintele Consiliului Judetean, Costel Alexe.
“Multumesc intregului colectiv din Consiliul Judetean Iasi, intregului executiv, pentru acest mare pas, aceasta mare realizare. In general, specialitatea de Pneumologie este una cu atat de multe legaturi interdisciplinare incat nu mai poate functiona intr-o cladire in care nu se poate asigura un flux normal epidemiologic si o scindare foarte clara a patologiei. Tocmai de aceea avem nevoie de o cladire noua. Speram sa avem cat de curand prima cupa de excavator pentru construirea acestei noi unitati medicale de care nu doar Iasul are nevoie, ci intreaga regiune de Nord Est, a declarat managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, Radu Crisan-Dabija.
“Vom trata cu maxima seriozitate acest contract. Suntem constienti ca este o investitie extrem de importanta pentru dumneavoastra si pentru comunitatea din Iasi si din regiune. Asteptam ordinul de incepere si ne apucam de treaba”, a declarat Cristian Cuceu, reprezentantul firmei castigatoare.
Valoarea contractului este de 1.993.251 lei fara TVA, iar serviciile trebuie finalizate in 4 luni.
 
VideoConfAC-iulhiltiman and machineALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
FRONTALE
Acvatot 2019
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
rigips
viarom
BALTIC
theda mar
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
noark
leviatan
CDS
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica