Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - OAR Bucuresti aduna 20 de ani de existenta si deschide “Atelierul de Arhitect-Sef”
OAR Bucuresti aduna 20 de ani de existenta si deschide “Atelierul de Arhitect-Sef”
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 06 Oct 2021 09:54
Vineri, 8 octombrie 2021, se implinesc 20 de ani de la infiintarea Filialei Bucuresti a OAR. Astfel, prin Conferinta de Constituire, era intemeiata Filiala OAR Bucuresti in baza Legii 184. Dorim sa onoram aceasta data precum si toate echipele de conducere si coordonare ale Filialei de-a lungul timpului.
Cu bucurie, va invitam sa petrecem impreuna acest eveniment, vineri, 8 octombrie 2021, la ora 16:00 in Parcul IC Bratianu din Bulevardul Dacia. Cu aceasta ocazie, OAR Bucuresti impreuna cu Biblioteca Nationala a Romaniei, deschide in premiera Asezamantul IC Bratianu, casa lui IC Bratianu, dupa ce aceasta a fost inchisa multi ani.
Proiectata de arhitectul Petre Antonescu in stil neoromanesc, Casa se afla in Parcul IC Bratianu avand intrarea de pe strada Biserica Amzei. Parcul a fost initiat de sotia lui Bratianu, Ioana Bratianu, pionier al promovarii iei romanesti la nivel national si international.
Inainte de 1989 casa a functionat ca sediu al Bibliotecii Nationale si biblioteca de carte rara. IC Bratianu a lasat asezamintele Statului Roman cu destinatia biblioteca. Pentru prima data dupa 30 de ani, Asezamintele se vor redeschide catre parcul IC Bratianu.
In cadrul evenimentului vernisam expozitia outdoor de fotografie INSTA’Bucuresti, Anuala de Arhitectura Bucuresti 2020 si un concert de jazz contemporan SUITA TITAN.
De asemenea, cu UAUIM, ca proiect-pilot al Anualei de Arhitectura, lansam pe data de 8 octombrie un program comun de educatie pentru sprijinirea studentilor si tinerilor arhitecti pentru a se implica in administratie: „Atelierul de Arhitect-Sef”.
Intalnirea respecta conditiile si regulile pandemice implementate in aceasta perioada in Bucuresti, participantii trebuind sa prezinte dovada vaccinarii. In caz ca apar situatii cu totul particulare ce pot afecta desfasurarea evenimentului, vom anunta participantii din timp.
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
konsent
noark
theda mar
leviatan
ness project
MAKITA
EDIT-Structural
rigips
strabag nivel 1
quadratum
concelex
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
viarom
ERBASU CONSTRUCT
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander