Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - OAR da startul inscrierilor de lucrari in competitia Bienala [Arhitectura.6] editia 2022
OAR da startul inscrierilor de lucrari in competitia Bienala [Arhitectura.6] editia 2022
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 06 Iul 2022 10:30
Bienala [Arhitectura.6] este un eveniment organizat de Filiala Teritoriala OAR Sibiu-Valcea in parteneriat cu Filiala Teritoriala OAR Brasov-Covasna-Harghita si Filiala Teritoriala OAR Mures, finantat din Timbrul Arhitecturii. Evenimentul central al [Arhitecturii.6] este expozitia de arhitectura si premierea lucrarilor selectate de un juriu format din personalitati recunoscute, atat din mediul nostru profesional, cat si din afara acestuia.
[Arhitectura.6] continua seria editiilor de Bienale teritoriale organizate in trecut, dezvoltand un format integrat pentru cele trei filiale teritoriale OAR. Formatul evenimentului propune imbogatirea si consolidarea expozitiei concurs de tip Bienala prin integrarea expozitiei concurs intr-o serie de evenimente menite sa promoveze importanta arhitecturii si sa consolideze rolul arhitectului in comunitate.
Scopul evenimentului este, asadar, promovarea arhitecturii de calitate si generarea de discutii critice despre arhitectura recent construita.
La expozitia-concurs din cadrul Bienalei [arhitectura.6] pot participa arhitecti membri ai Filialelor Teritoriale OAR Brasov-Covasna-Harghita, Sibiu-Valcea si Mures precum si colective coordonate de arhitecti membri ai celor trei Filiale. De asemenea, pot participa arhitecti membri si colective coordonate de arhitecti membri ai oricarei Filiale Teritoriale OAR cu conditia ca lucrarea inscrisa in concurs sa fie localizata in unul dintre judetele Sibiu, Valcea, Brasov, Covasna, Harghita si Mures.
 
Expozitia - concurs si jurizarea lucrarilor respecta structurarea pe urmatoarele sectiuni:
1. Arhitectura - locuire | lucrari de arhitectura cu functiunea de locuire;
2. Arhitectura dotarilor comunitare si de productie | lucrari de arhitectura cu alte functiuni decat locuire;
3. Arhitectura spatiului public | proiecte de amenajare a unor spatii publice/urbane, proiecte de amenajari peisagere;
4. Restaurare / reabilitare / interventii pe fondul construit | lucrari de restaurare a monumentelor de arhitectura, reabilitarea cladirilor, proiecte de reconversie;
5. Amenajare de interior / scenografie | amenajari interioare si proiecte de decoruri si scenografie. Nu se accepta lucrari de scenografie virtuala;
6. Design de obiect | produse sau prototipuri de obiecte realizate;
7. Proiecte de sertar |proiecte contractate care au ajuns intr-o faza avansata de concept/proiectare, dar care nu au mai fost executate din diferite motive. Exceptate din aceasta sectiune sunt proiectele de concurs. Pot fi predate la aceasta sectiune proiecte de concurs, urmand a fi expuse in cadrul evenimentului, dar in afara concursului (nu vor face parte din proiectele jurizate si nu vor fi nominalizate sau premiate).
8. Newcomers |lucrari de diploma licenta 2018-2021 absolventi arhitectura, urbanism, amenajare interior si peisagistica, cu conditia ca proiectul de diploma sa fie localizat intr-unul dintre judetele Sibiu, Valcea, Brasov, Covasna, Harghita si Mures.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
leviatan
viarom
rigips
theda mar
CDS
concelex
CONCEPT STRUCTURE
noark
strabag nivel 1
quadratum
EDIT-Structural
ness project
siniat
Ubitech
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander