Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CONSTRUTEC: Madrid, loc de intalnire a specialistilor
CONSTRUTEC: Madrid, loc de intalnire a specialistilor
Expozitii & Conferinte Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Dec 2012 11:58
Avand o derulare bienala si fiind integrata in cadrul saptamanii internationale a constructiilor, organizate la Madrid, expozitia vizeaza domeniile executiei de cladiri, materialelor de constructii si decoratiunilor interioare, principalele teme abordare referindu-se la: termosisteme; hidroizolatii si vopsele; prelucrari metalice; sisteme HVAC; elemente de structura a zidariei; echipamente de securitate a muncii; elemente de acoperis; sisteme de canalizare; alimentare cu apa si management; instalatii si servicii aferente; prelucrarea lemnului; echipamente pentru constructii; sisteme de pavare; panouri prefabricate; solutii pentru ranforsarea betoanelor; sisteme destinate operatiunilor de renovare si restaurare; produse sanitare; accesorii si mobilier.
La editia din 2012, desfasurata in intervalul 8 -11 mai, organizatorii au pus la dispozitie o suprafata de 6.330 mp, din care 424 mp au fost ocupati de standurile companiilor straine. De asemenea, o arie de 1.382 mp a fost utilizata pentru derularea unui spectacol special. Evenimentul a reunit 151 de companii, din care 128 din Spania, numarul vizitatorilor fiind de 25.744 persoane, acestia avand ocazia sa obtina informatii comprehensibile in legatura cu produsele inovatoare si cu tendintele de dezvoltare ale segmentului, pe termen mediu si lung.
 
***
Construtec face parte din portofoliul de manifestari expozitionale organizate de compania IFEMA - Feria de Madrid. Institutia este un membru activ al federatiilor de profil (AFE - Asociatia targurilor din Spania, AFIDA - Asociatia internationala a expozitiilor din America Latina, EMECA - Organizatia europeana a centrelor expozitionale de mare anvergura si UFI - Asociatia globala a industriei targurilor). IFEMA gestioneaza modul de desfasurare a 53 de expozitii nationale si internationale. Pentru informatii suplimentare, www.ifema.es
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
Ubitech
EDIT-Structural
MAKITA
quadratum
konsent
concelex
leviatan
theda mar
strabag nivel 1
ness project
noark
siniat

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander