Agenda Constructiilor
Joi, 22 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - FENSTERBAU/FRONTALE: Opinii ale participantilor la expozitie
FENSTERBAU/FRONTALE: Opinii ale participantilor la expozitie
Expozitii & Conferinte 11 Mar 2010 13:42
La sfarsitul acestei luni, se desfasoara, in cadrul centrului expozitional din Nurnberg - Germania, targurile Fensterbau/Frontale si Holz-Handwerk, reprezentand cel mai important eveniment al bransei de tamplarie termoizolanta, pe plan international. In cadrul acestuia, si-au anuntat prezenta cele mai cunoscute companii specializate in productia de sisteme constructive si utilaje, precum si o serie de mari fabricanti de ansambluri de ferestre.
In continuare, sunt prezentate cateva opinii ale unor experti din bransa, a caror participare la Fensterbau/Frontale a devenit, deja, traditionala:
- Manfred J. Seitz, director executiv Aluplast GmbH: "In ultimii 45 de ani am vizitat, impreuna cu echipa mea, numeroase expozitii in Europa si pe alte continente, dar niciodata nu am avut ocazia sa constat o afluenta atat de mare de specialisti si utilizatori finali, cum este cea de la Fensterbau/Frontale".
- Heiko Volkening, directorul departamentului de publicitate Hautau: "Am fost mereu incantati de rezultatele participarii companiei noastre la acest eveniment. Trebuie precizat ca, gratie organizarii impecabile, standul Hautau s-a bucurat permanent de atentia vizitatorilor, pe parcursul tuturor celor 4 zile ale evenimentului".
- Christoph Balzer, director de vanzari Selve: "Fensterbau/Frontale devine un targ tot mai internationalizat, pragul expozitiei fiind trecut de persoane care vin din peste 30 de tari, inclusiv din Europa de Est si America Latina. Acest lucru face ca oferta expozantilor sa aiba un grad maxim de vizibilitate".
- Hermann Deller, director de vanzari Urban: "Suntem satisfacuti de modul in care se deruleaza participarea companiei noastre la expozitie, produsele noi pe care le expunem cu fiecare ocazie atragand un numar important de vizitatori. Astfel, reusim ca la Fensterbau/Frontale sa facem mai multe vanzari directe decat la oricare alt targ de profil".
- Bonifatius Eichwald, membru al comitetului director Veka: "Targul de la Nurnberg reprezinta un eveniment intens si interesant, in acelasi timp. Acesta constituie un veritabil barometru al pietei de profil. Totodata, trebuie remarcat faptul ca implementarea noului concept de organizare a evenimentului - din punct de vedere al spatiului expozitional - duce la o crestere importanta a calitatii expozitiei".
- Timm Scheible, director de vanzari Winkhaus: "Asteptarile noastre au fost depasite de fiecare data cand am participat la Fensterbau/Frontale. La editia anterioara am avut vizitatori specializati din peste 40 de tari, fapt care a imprimat dialogurilor avute un nivel tehnic foarte ridicat".
Pentru informatii suplimentare, www.frontale.de
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKelmas_1octALLBIMVideoConfAC-iulCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hilti
rigips
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere