Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza importurilor de ferastraie electrice in trimestrul I 2010

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza importurilor de ferastraie electrice in trimestrul I 2010

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza importurilor de ferastraie electrice in trimestrul I 2010
Analiza importurilor de ferastraie electrice in trimestrul I 2010
PDF, 6 pagini A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 08 iul 2010
Sumar: click aici
FERASTRAIE ELECTRICE: Declin al importului in intervalul ianuarie-martie 2010
Pentru intervalul ianuarie-martie 2010, datele certificate de expertii Institutului National de Statistica (INS) arata faptul ca valoarea importurilor de ferastraie electrice (sortimente circulare) a fost de… milioane de euro (ceea ce inseamna ca piata a asimilat circa… unitati, cu o pondere de 14,25% din importurile totale de scule electrice). In perioada similara din 2009 s-a consemnat un nivel de… milioane de euro (respectiv… bucati, cu o pondere de 19,51%). Astfel, se remarca o scadere destul de puternica a livrarilor de ferastraie electrice provenite de peste hotare (-43,18%), care urmeaza dupa un regres anual de -46,15%. Pentru al doilea trimestru al anului in curs este posibila o relativa temperare a acestei tendinte, previziunea bazandu-se pe faptul ca, la nivelul economiei nationale, perioada aprilie-iunie a reprezentat… In perioada analizata, companiile din Germania au redobandit prima pozitie in topul importatorilor de ferastraie, situatia actuala fiind urmatoarea: Germania (32%), China (24%), Belgia (15%), Ungaria (9%), Austria (7%) si altele (13%). Chiar daca au fost relativ semnificative din punct de vedere valoric (peste… milioane de euro), ferastraiele electrice din China au fost preferate exclusiv ca urmare a pretului situat sub media pietei.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de ferastraie electrice (in primul trimestru din 2010) include informatii de baza in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de ferastraie electrice, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de scule electrice, in general. Structura importurilor si valoarea acestora, precum si informatiile inglobate in tabelul intitulat "Importuri de ferastraie electrice 2007-2010", respectiv evolutia pretului mediu de import constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de profil, care se confrunta cu efectele recesiunii. De asemenea, este disponibila o analiza a datelor referitoare la exportul de ferastraie electrice, acest domeniu de activitate fiind evaluat in functie de comenzile efectuate de principalii parteneri externi, valoarea/cantitatea echipamentelor livrate in strainatate etc. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor (ce include, ca noutate, diagrama referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de scule electrice) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de ferastraie electrice va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-79) si analizele statistice la importurile de materiale pentru finisare, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
Acvatot 2019
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
rigips
concelex
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
ness project
siniat
CDS
viarom
noark
theda mar
Ubitech
MAKITA
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander