Agenda Constructiilor
Marti, 20 Aprilie 2021
 
Home - Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 12 luni 2010

Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 12 luni 2010
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 12 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 mai 2011
Sumar: click aici
Importuri estimate la circa 67,5 milioane de euro
In intervalul ianuarie-decembrie 2010, valoarea importurilor de profile din aluminiu – raportata de Institutul National de Statistica (INS) – a fost de… milioane de euro (ceea ce inseamna ca piata a asimilat aproximativ… tone de sisteme), in timp ce in 2009 se consemnau importuri de… milioane de euro (… tone). Astfel, se remarca faptul ca majorarea livrarilor de serii din aluminiu a fost nesemnificativa (+0,85%), ceea ce indica o stabilizare la un nivel extrem de scazut, survenit dupa diminuarea destul de puternica din 2009 (evaluata la -44%). Pentru primele doua trimestre ale anului in curs este posibila o consolidare a tendintei de mentinere a importurilor la cotele similare din 2010, previziunea fiind bazata pe faptul ca marile proiecte ce vizeaza edificarea imobilelor nerezidentiale sunt, in continuare, blocate. In acelasi timp, lipsa lucrarilor in sezonul rece a constituit o alta premisa negativa, dar – cu toate acestea – estimarile INS cu privire la finalizarea recesiunii ar putea constitui un semnal pentru investitori, iar in semestrul al doilea a.c. sa se consemneze un anumit reviriment.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme din aluminiu (in anul 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sisteme din aluminiu pentru executia de tamplarie si fatade cortina, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de profile din aluminiu 2008-2011", respectiv "Total importuri sisteme 2008-2011" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, dupa atenuarea efectelor recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra (ce include, ca noutate, diagramele referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de sisteme/sticla arhitecturala) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme din aluminiu va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
TERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hidroplasto
rigips
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere