Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 12 luni 2010

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 12 luni 2010

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 12 luni 2010
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 12 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 mai 2011
Sumar: click aici
Importuri estimate la circa 67,5 milioane de euro
In intervalul ianuarie-decembrie 2010, valoarea importurilor de profile din aluminiu – raportata de Institutul National de Statistica (INS) – a fost de… milioane de euro (ceea ce inseamna ca piata a asimilat aproximativ… tone de sisteme), in timp ce in 2009 se consemnau importuri de… milioane de euro (… tone). Astfel, se remarca faptul ca majorarea livrarilor de serii din aluminiu a fost nesemnificativa (+0,85%), ceea ce indica o stabilizare la un nivel extrem de scazut, survenit dupa diminuarea destul de puternica din 2009 (evaluata la -44%). Pentru primele doua trimestre ale anului in curs este posibila o consolidare a tendintei de mentinere a importurilor la cotele similare din 2010, previziunea fiind bazata pe faptul ca marile proiecte ce vizeaza edificarea imobilelor nerezidentiale sunt, in continuare, blocate. In acelasi timp, lipsa lucrarilor in sezonul rece a constituit o alta premisa negativa, dar – cu toate acestea – estimarile INS cu privire la finalizarea recesiunii ar putea constitui un semnal pentru investitori, iar in semestrul al doilea a.c. sa se consemneze un anumit reviriment.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme din aluminiu (in anul 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sisteme din aluminiu pentru executia de tamplarie si fatade cortina, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de profile din aluminiu 2008-2011", respectiv "Total importuri sisteme 2008-2011" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, dupa atenuarea efectelor recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra (ce include, ca noutate, diagramele referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de sisteme/sticla arhitecturala) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme din aluminiu va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-83) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
siniat
Ubitech
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
EDIT-Structural
noark
theda mar
viarom
CDS
rigips
concelex
leviatan
Acvatot 2019
MAKITA
BogArt
konsent
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander