Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 9 luni 2010

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 9 luni 2010

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 9 luni 2010
Analiza importurilor de sisteme din aluminiu - 9 luni 2010
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 21 dec 2010
Sumar: click aici
Majorare a importului de sisteme din aluminiu, situata sub media pietei
Conform celor mai recente date furnizate de Institutul National de Statistica (INS), in intervalul ianuarie-septembrie 2009 valoarea importurilor de profile din aluminiu a fost de… milioane de euro (ceea ce inseamna ca piata a asimilat aproximativ… tone de sisteme), in timp ce, in perioada similara din 2010 s-au consemnat importuri de… milioane de euro (… tone), ceea ce a insemnat o majorare de numai 2,28%, nivel aflat mult sub media pietei. Prin comparatie, in lunile iulie-septembrie 2009 datele statistice indica faptul ca valoarea importurilor de sisteme din aluminiu a insumat… milioane de euro (respectiv… tone), iar in acelasi interval al anului in curs importul s-a situat la… milioane de euro (… tone). Intrucat diferenta valorica si cantitativa (la o baza de calcul anuala) este nesemnificativa, se poate observa o inversare a trendului ascendent in cel de-al treilea trimestru din 2010 (-2,25%), situatie care a survenit unei usoare ascensiuni ce nu a sustinut recuperarea pierderilor cauzate de declinul continuu al livrarilor de serii din aluminiu (din octombrie 2008 pana in martie 2010). Astfel, s-a infirmat previziunea conform careia unele dintre marile proiecte ce vizeaza edificarea imobilelor nerezidentiale au iesit din etapa de conservare, multe obiective fiind in continuare blocate. Totusi, situatia s-ar putea imbunatati in ultima parte din 2010, dar evolutia indicatorilor macroeconomici denota – deocamdata – o restrangere a activitatii investitorilor straini, inclusiv ca urmare a factorului sezonier (respectiv, intrarea in anotimpul rece).
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme din aluminiu (in primele trei trimestre din 2010) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de sisteme din aluminiu pentru executia de tamplarie si fatade cortina, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de materiale destinate fabricarii ferestrelor, in general. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabelele intitulate "Importuri de profile din aluminiu 2007-2010", respectiv "Total importuri sisteme 2007-2010" constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de tamplarie, care se confrunta cu efectele recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra (ce include, ca noutate, diagramele referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de sisteme/sticla arhitecturala) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme din aluminiu va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-81) si analizele statistice la importurile de materiale pentru tamplarie, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
top 500
FRONTALE
CDS
rigips
quadratum
top 500
top 500
MAKITA
Ubitech
concelex
Acvatot 2019
noark
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
viarom
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu