Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2013

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2013

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2013
Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2013
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 15 feb 2013
Sumar: click aici
Stagnare si orizont incert pentru segmentul furnizorilor de profile si accesorii
Firmele active pe piata nationala a tamplariei din PVC au inceput anul 2013 sub auspicii oarecum mai bune in raport cu perioada anterioara, date fiind perspectivele de atragere a unor fonduri europene importante in cadrul programului national de reabilitare termica a imobilelor existente. Chiar daca proiectul respectiv nu se va materializa printr-o performanta totala, in sensul cheltuirii tuturor sumelor puse la dispozitie, existenta unor linii certe de finantare constituie, cel putin, un impuls psihologic binevenit pentru segmentul mentionat. Nicio analiza realizata in circumstantele actuale, indiferent de gradul de expertiza al specialistilor care o efectueaza si de precizia datelor luate in calcul, nu poate prefigura cu exactitate evolutia bransei, decat, poate, pe termen foarte scurt. Pornind de la aceasta premisa, cel mai bun demers este acela de cercetare a datelor concrete – disponibile momentan – si de configurare, pe baza acestora, a unor scenarii plauzibile, insa cu o rata limitata de probabilitate. Astfel, avand in vedere faptul ca principalii furnizori de pe piata locala au comunicat deja cifre de afaceri aproximativ egale cu vanzarile raportate in anul precedent, ar fi plauzibila presupunerea ca indicatorul respectiv se va situa la cota aferenta precedentelor 12 luni. Daca se ia in calcul o productie locala ce poate fi estimata la un nivel de aproximativ 30% din totalul sistemelor utilizate pentru fabricatia de ferestre din PVC (cei mai importanti competitori ce detin unitati de extrudare in Romania fiind reprezentati de Gealan, Teraplast, Extruplast si Ramplast), un calcul indica o valoare a pietei locale de profile din PVC cuprinsa intre… milioane de euro si… milioane de euro.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Rehau Polymer, Gealan, Veka, Profine, Pimapen, Mediapress, Profile Roplasto, Teraplast, Leonis, Promotion Business Team, Intercom Topaz, Weiss Profil, Winhouse Prod System, Cicavien, Worm si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme din PVC va fi disponibila in trimestrul intai din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
theda mar
konsent
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
ness project
viarom
Ubitech
Acvatot 2019
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
siniat
MAKITA
EDIT-Structural
CDS
leviatan
rigips
concelex
noark
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander