Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2015

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2015

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2015
Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2015
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: USI DE GARAJ
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 28 aug 2015
Sumar: click aici
Piata usilor de garaj/metalice, estimata la 40 milioane de euro
Desi in intervalul recesiunii - mai precis in intervalul 2009-2014 - sectorul de constructii a fost cel mai afectat domeniu economic, cu un declin valoric evaluat la mai mult de 40%, cererea pe segmentul usilor de garaj si, mai ales, in sectorul de usi automate si automatizari, instalate de regula la imobile de birouri, comerciale, hoteluri etc. a fost fluctuanta si bazata, inclusiv pe export. Totusi, faptul ca piata de constructii s-a majorat cu mai mult de 10% in primul semestru a.c. (ca volum al lucrarilor), trend sustinut cu precadere de proiectele imobiliare (intrucat cele de infrastructura se deruleaza momentan intr-un ritm nesatisfacator), ar trebui sa constituie un impuls suficient pentru ca domeniile analizate sa redevina profitabile. In plus, daca se analizeaza structura emiterii autorizatiilor de construire in intervalul ianuarie-iunie a.c., rezulta ca numeroase imobile rezidentiale se realizeaza in zone in care instalarea usilor de garaj reprezinta deja o necesitate obiectiva. In cadrul unnor baze de date ample, publicate de Eurostat, usile de garaj sunt incadrate in cadrul unui cod PRODCOM mai amplu (usi din otel sau alte metale, praguri pentru usi/ferestre si rame adiacente). Analiza prezinta, dintr-o perspectiva exhaustiva, cele mai recente date cu privire la aceasta piata, pe plan national si european.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Pentru sectorul usilor de garaj, usilor metalice speciale, al celor automate si sistemelor de actionare automata pentru usi si porti sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Alfa Cluj, Diafan, Axa Plus, Expert Door Solution, Jolly Impex, Kom Doors Tehnic, Kondor Invest, MCA Grup, Comfortex (Nice CFT), RTH Proconstruct, Somfy, Swing Trade, G-U Ferrom Com, Rom Automatizare, Came Romania, Aluterm Group si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de usi de garaj, porti, usi automate si automatizari va fi disponibila in trimestrul al treilea al anului 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
concelex
Ubitech
leviatan
EDIT-Structural
noark
siniat
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
Acvatot 2019
rigips
SSAB
quadratum
viarom
konsent
ness project
Arduro
strabag nivel 1
theda mar
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
CDS
MAKITA

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander