Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2012

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2012

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2012
Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2012
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 11 iul 2012
Sumar: click aici
Lipsa investitiilor afecteaza bransa echipamentelor profesionale
Segmentul utilajelor specializate in executia operatiunilor de procesare a materialelor specifice, in vederea productiei ansamblurilor de tamplarie termoizolanta, a inregistrat, in perioada recesiunii, contractii majore, chiar daca acest fenomen s-a desfasurat intr-o maniera eterogena. Realitatea ultimilor ani a fost marcata de retragerea de pe piata a multor companii competitoare, in general firme de mai mica anvergura care promovau echipamente din gama "low-end". Chiar daca disparitia lor poate fi considerata drept conjuncturala, avand in vedere capacitatea sporita de adaptabilitate a acestei categorii de intreprinderi, nu trebuie neglijat faptul ca respectivele societati detineau, in mod cumulat, o cota destul de importanta din piata locala de profil. Dupa declansarea crizei economice, managerii acestor firme au intuit destul de rapid deprecierea accelerata a cererii, care urma sa se instaleze in timp foarte scurt, luand decizia retragerii. Nu acelasi lucru s-a intamplat cu marii competitori, care nu au putut beneficia de conditii similare, fiind, de regula, subsidiarele unor concernuri de renume pe plan international, ale caror strategii manageriale excludeau posibilitatea unui asemenea comportament. Firmele consacrate din sectorul analizat au fost nevoite, in ultimii patru ani, sa suporte cu un adevarat stoicism toate scaderile pe care piata le-a avut de infruntat. Avand in vedere nivelul redus al investitiilor in realizarea de imobile noi si ritmul lent de derulare a lucrarilor de reabilitare termica a cladirilor existente, activitatea companiilor de tamplarie a inregistrat contractii deosebite, in multe cazuri fiind inregistrate scaderi de 70% - 80% ale cifrelor de afaceri, in raport cu perioada de "boom" economic, din anii premergatori declansarii recesiunii. In aceste conditii deosebit de vitrege, principalele actiuni care au vizat diminuarea costurilor s-au repercutat instantaneu in directia anularii fondurilor pentru investitii destinate modernizarii tehnologice. Actiunea respectiva se poate justifica daca este privita prin prisma managerului unei companii care se vede nevoit sa aleaga intre faliment si restructurarea cheltuielilor.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Urban C&O, Elumatec, Alumni, Berchtold Utilaje, Imroglass, Mecanosistem, Palisander, Sioux, Wintec si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2013.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
BogArt
quadratum
noark
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
siniat
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
concelex
konsent
EDIT-Structural
ness project
Acvatot 2019
CDS
leviatan
theda mar
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander