Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - ANALIZA - Lista cu 92 proiecte la care se cauta antreprenor (octombrie 2017)

Lista cu 92 proiecte la care se cauta antreprenor (octombrie 2017)
Lista cu 92 proiecte la care se cauta antreprenor (octombrie 2017)
Pret: 97 ( 129 ) EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Stelian Dinca
Data actualizare: 02 nov 2017
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Lista cu 92 de proiecte la care se cauta antreprenor (1-31 octombrie 2017), reprezinta un extras din arhiva serviciului specializat Agenda Constructiilor. In perspectiva incheierii de parteneriate pentru efectuarea de livrari de materiale, tehnologii si servicii specifice, aveti posibilitatea sa consultati lista cu 92 de lucrari structurate astfel: birouri (1); cult (1); diverse (2); hale (27); locuinte (26); medical (3); mixt (13); servicii (2); turism (17). Sunt disponibile informatii care va permit sa aflati date prelucrate/verificate, referitoare la noi proiecte (denumire, stadiu de executie, termen de finalizare, descriere, date de contact ale celor implicate in executia obiectivelor: beneficiar, antreprenor, proiectant, agentie de promovare etc.) si cereri de materiale (inclusiv cantitati solicitate).
Informatii suplimentare:
Serviciul Proiecte si Cereri de Materiale furnizeaza informatii utile si date de contact referitoare la noile proiecte, santiere, lucrari de constructii si instalatii, respectiv solicitari de cereri de materiale. Accesul la acest tip de informatii va permite sa aflati - din timp - datele prelucrate/verificate, referitoare la noi proiecte (denumire, stadiu de executie, termen de finalizare, descriere, date de contact de la beneficiar, antreprenor, proiectant, agentie de promovare etc.) si cereri de materiale (inclusiv cantitati solicitate). Va oferim conditii avantajoase pentru primirea serviciului Proiecte si Cereri de Materiale, in varianta accesibila numai abonatilor. Livrarea informatiilor se efectueaza saptamanal, prin e-mail. Pentru abonare sunati la 021/336.04.16.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
gamma_2021ALLBIMAUTODESKTERAPLASTjungheinrichVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CELCO 2020
strabag nivel 1
hilti
hidroplasto
rigips
Acvatot 2019
leviatan
Ubitech
leviatan
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere