Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ALFA Software: Crestere cu peste 30% a veniturilor anuale, pana la 3,6 milioane euro
ALFA Software: Crestere cu peste 30% a veniturilor anuale, pana la 3,6 milioane euro
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 25 Apr 2024 09:24
Alfa Software a incheiat anul 2023 cu venituri cu 30,7% mai mari, pana la 3,6 milioane de euro. In plus, compania a inregistrat o accelerare a profitului net, care s-a majorat cu 43,3% fata de anul anterior, pana la 1,33 milioane de euro.
"Pentru companiile romanesti, digitalizarea deja nu mai incepe de la firul ierbii, ci s-a ajuns intr-o etapa in care conteaza semnificativ personalizarea solutiei ERP, viteza de adaptare a sistemelor la strategiile de crestere si intelegerea efectiva a nevoilor fiecarui business. Aceste lucruri se vad si in rezultatele pe care le-am inregistrat in 2023, dar se si mentin in datele pe care le avem la finalul primului trimestru din acest an, cand veniturile se mentin pe o tendinta crescatoare, cu un plus de 20%", a declarat Cristian Gabriel Pavel, CEO Alfa Software.
Specialistii considera ca nevoia acuta de digitalizare a companiilor din Romania, esentiala pentru a ramane relevante in piata la nivel de costuri, calitate si eficienta, dar si programele de digitalizare a IMM-urilor si lansarea E-Factura sunt printre principalii factori ce accelereaza digitalizarea si adoptia solutiilor ERP in piata.
"Anul trecut, dar si in primele luni ale lui 2024, observam o mai usoara adoptie a tehnologiilor noi, imbratisarea conceptului de companii paperless si alocarea unor bugete anuale ceva mai consistente pentru digitalizare", a precizat Cristian Pavel.
Alfa Software, companie de IT cu capital privat romanesc si cu o experienta de 26 de ani pe piata, are sediul central in Cluj-Napoca, un punct de lucru in Zalau si acoperire nationala, prin reteaua de parteneri. Compania este furnizor de solutii ERP simple si practice, aplicatii intuitive, usor de folosit, modulare si personalizabile, care cresc randamentul businessurilor, prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvolta si implementeaza sistemul ASiS are o experienta demonstrata de peste 15 ani.
In prezent, Alfa Software are peste 600 de clienti si dezvolta sisteme ERP pentru verticale majore de business precum: productie, constructii, servicii, transporturi, utilitati si agricultura. Printre principalii clienti ai companiei se numara Cemacon, Ortoprofil, Deltamed, Arobs, Ardealul, Tirrena Scavi, Team Montage, Nova Grup, Pehart Grup, Remat Holding, Remat Brasov, RematInvest.
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SIGM
Acvatot 2019
konsent
EDIT-Structural
quadratum
MAKITA
Ubitech
SSAB
siniat
concelex
CDS
BogArt
Arduro
noark
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CONCEPT STRUCTURE
rigips
theda mar
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander