Agenda Constructiilor
Luni, 08 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ARMO: Sectorul national e-commerce creste cu 30% in 2020, la 5,5 miliarde euro
ARMO: Sectorul national e-commerce creste cu 30% in 2020, la 5,5 miliarde euro
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 28 Oct 2020 09:23
Numarul cumparatorilor online a crescut cu 8% in 2020 fata de 2019, iar numarul persoanelor care platesc online cu cardul a crescut cu 14% in acest an fata de 2019, conform cercetarii de piata realizata de iSense Solutions pentru GPeC, cercetare de piata ce va fi prezentata pe larg la GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie. Conform datelor ARMO, sectorul de e-commerce din Romania va atinge 5,5 miliarde EUR in 2020, cresterea fiind de 30% fata de anul precedent.
Andrei Canda, Managing Partner iSense Solutions, va prezenta pe larg principalele cifre si concluzii ale studiului de piata realizat pentru GPeC in cadrul GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie, eveniment ce se va desfasura 100% online.
Printre concluziile interesante ale studiului se numara si faptul ca 71% dintre cei care cumpara online prefera sa plateasca un pret mai mare pentru produse, daca serviciile pe care le ofera magazinul online sunt superioare (ex.: livrare rapida si servicii post-vanzare calitative).
Mai departe in cadrul conferintei, Iulian Stanciu (CEO eMAG) va vorbi despre evolutia comertului online in timpul pandemiei, dar si despre verticalele in crestere, schimbarile comportamentului de consum si alte tendinte pe piata de e-commerce, intr-un dialog deschis intrebarilor participantilor cu Andrei Radu (CEO GPeC).
“Pe 2-3 Noiembrie, sarbatorim 15 ani de GPeC cu cel mai bun lineup de pana acum: peste 30 de speakeri si traineri internationali siromani si peste 38 de ore de continut practic dedicat antreprenorilor, magazinelor online si tuturor celor interesati de a se dezvolta in E-Commerce si Digital Marketing”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.
GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie: 100% E-Commerce & Digital Marketing
Editia aniversara de 15 ani a GPeC - cel mai important eveniment de E-Commerce & Digital Marketing din Romania - va avea loc exclusiv online in zilele de 2 si 3 Noiembrie 2020.
Peste 30 de speakeri internationali si romani vor urca pe scena virtuala a GPeC SUMMIT Online, iar potrivit organizatorilor “este cel mai bun line-up din istoria GPeC din cei 15 ani”.
Dan Ariely este in topul Bloomberg al celor mai influenti 50 de ganditori contemporani, fiind Profesor Universitar in Psihologie si Economie Comportamentala la Duke University, cercetator stiintific, speaker si autor al bestseller-urilor Irationally Yours, Predictably Irrational, The Upside of Irrationality si The (Honest) Truth About Dishonesty.
Lui Dan Ariely i se vor alatura alti 7 speakeri internationali de exceptie - unii dintre cei mai buni specialisti din intreaga lume: Andy Crestodina, Talia Wolf, Els Aerts, Karl Gilis, Nancy Harhut, Wil Reynolds si Rand Fishkin.
Potrivit organizatorilor, pe langa speakerii internationali, GPeC SUMMIT Online reuneste peste 25 de speakeri si traineri romani cu o vasta experienta in E-Commerce si Digital Marketing: Iulian Stanciu (eMAG), Felix Patrascanu (FAN Courier), Raluca Radu (ANSWEAR & MTH Digital), Cristi Movila (VTEX), Ioana Acsinia (Orange), Sebastian Cosmor (Retargeting.biz), Bogdan Colceriu (Frisbo), Florin Filote (eMAG Marketplace), Dorin Boerescu (2Performant), Valentin Radu (Omniconvert), Roxana Hurducas (Consultant Marketing), Florin Toma (DHL), Anabela Luca (adLemonade), Cosmin Daraban (Gomag), Horia Neagu (Napoleon Digital), Cristian Ignat (Canopy), Andrei Canda (iSense Solutions), Mihai Vinatoru (DWF), Monica Cadogan (Vivre), Alexandru Negrea (Social Smarts), Alexandra Tudor (Canopy), Dragos Smeu (Mavericks), Liviu Taloi (ECOMpedia), Catalin Macovei (MOLOSO), Eugen Potlog (UX Studio), Bogdan Manolea (TRUSTED.ro) si Andrei Radu (GPeC).
“Cred, sincer, ca toti cei care doresc sa aiba un magazin online cu reale sanse de succes, precum si cei interesati de Marketing Online si de a se dezvolta profesional in acest domeniu, nu ar trebui sa rateze GPeC SUMMIT, mai ales ca totul are loc exclusiv online si este, deci, mai accesibil decat oricand”, conchide Andrei Radu.
Agenda evenimentului pe zile si pe ore este disponibila aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
FRONTALE
hidroplasto
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
rigips
viarom
CELCO 2020

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere