Agenda Constructiilor
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ENDAVA a dezvoltat aplicatia mobila Via Transilvanica, disponibila pe iOS si Android
ENDAVA a dezvoltat aplicatia mobila Via Transilvanica, disponibila pe iOS si Android
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 07 Sep 2020 13:50
Endava, una dintre cele mai importante companii de software din Romania, prezenta pe piata locala cu sapte centre de livrare, a dezvoltat pro bono aplicatia mobila Via Transilvanica, disponibila atat pe iOS, cat si pe Android. Realizarea aplicatiei vine in contextul parteneriatului dintre Endava si Tasuleasa Social, demarat in 2018, cand specialistii Endava au dezvoltat platforma online pentru Via Transilvanica. Odata cu lansarea aplicatiei, Via Transilvanica a inaugurat cele mai noi tronsoane, din judetele Mures si Harghita, respectiv 285 de kilometri nou marcati. In total, traseul are 685 de kilometri, din 1.000, cat presupune proiectul.
„Parteneriatul dintre Endava si Tasuleasa Social a aparut in mod natural, intrucat impartasim aceeasi cultura si suntem ghidati de aceleasi valori. Obiectivul companiei noastre este de a crea un impact pozitiv in organizatiile clientilor nostri, in comunitatile din care facem parte si, in acelasi timp, de a genera oportunitati de crestere si dezvoltare pentru oamenii care sunt alaturi de noi in acest demers. Ne dorim sa continuam acest parteneriat, creand un impact pozitiv in comunitatile din care facem parte, cu atat mai mult cu cat experimentam o perioada fara precedent”, a declarat Isabela Buhai, manager regional Endava.
Aplicatia Via Transilvanica - dezvoltata atat pentru iOS, cat si Android - reprezinta un pas firesc ulterior crearii website-ului viatransilvanica.com. Printre caracteristicile disponibile in aplicatie se numara posibilitatea de a naviga virtual pe traseul Via Transilvanica, impartit in sapte regiuni istoric culturale: Bucovina, Calimani, Terra Siculorum, Terra Saxonia, Valea Muresului, Terra Daco Romana si Valea Cernei, respectiv cele zece judete pe care le strabate: Suceava, Bistrita Nasaud, Mures, Harghita, Brasov, Alba, Sibiu, Hunedoara, Mehedinti si Caras Severin.
Fiind un instrument de ghidaj ce isi propune sa faciliteze experienta calatorului, aplicatia ofera user-ului posibilitatea de a verifica diferitele puncte de interes de-a lungul traseului, de a-si stabili un traseu pe zonele marcate, de a consulta facilitatile existente, precum si de a le salva pentru utilizare ulterioara in drumetiile lui. Mai mult, in aplicatie se poate planifica o calatorie in functie de timpul pe care excursionistul il poate aloca drumetiei, aceasta fiind adaugata ulterior in calendar.
„Se pun frecvent doua intrebari cand este vorba de Via Transilvanica. Cand se va termina tot traseul si daca se va face o aplicatie Via Transilvanica? Daca la prima intrebare este imposibil sa raspundem in acest moment, la a doua asteptarea a luat sfarsit. Avem acum o unealta pe care partenerul nostru digital Endava o pune la dispozitie. Sunt convins ca aceasta va face parte din calatorie si ca va face Calea Transilvanica o experienta de neuitat si un drum pe care sa nu te poti rataci. Multumesc echipa Endava!”, a declarat Alin Uhlmann Useriu, presedintele Asociatiei Tasuleasa Social.
Atat website-ul, cat si aplicatia au fost realizate cu un sistem care permite gestionarea continutului intr-un mod facil, astfel incat se pot adauga campuri noi sau redenumi altele vechi, fara a fi necesara interventia echipei de dezvoltare.
Endava Romania si Asociatia Tasuleasa Social nu se afla la prima colaborare, angajatii Endava implicandu-se activ, de-a lungul timpului, in sesiunile de impaduriri organizate de asociatie, dar si ca voluntari ori participanti in cadrul competitiei Via Maria Theresia, proiect sustinut de companie in calitate de partener. In urma cu doi ani, Endava a lansat si platforma online Via Transilvanica.
 
COVID-19AUTODESKElmas 375VideoConfAC-iulallbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
CELCO 2020
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere