Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - GARTNER recunoaste Vodafone ca lider mondial pentru serviciile IoT
GARTNER recunoaste Vodafone ca lider mondial pentru serviciile IoT
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 23 Dec 2019 15:00
Pentru al saselea an consecutiv, Vodafone este recunoscut de catre Gartner drept lider mondial in cadrul raportului Magic Quadrant 2019 pentru serviciile IoT. In cadrul Magic Quadrant, Gartner defineste lider compania care detine abilitati de executie in ceea ce priveste viziunea actuala, fiind totodata bine pregatita pentru viitor.
Vodafone s-a clasat pe prima pozitie pentru viziunea cuprinzatoare si pentru abilitatile sale de executie.
Raportul Gartner Magic Quadrant pentru servicii IoT evalueaza 18 organizatii de la nivel mondial.
"Consider ca pozitionarea Vodafone in topul liderilor pentru al saselea an consecutiv reflecta abordarea noastra inovatoare pentru a dezvolta solutii IoT. In ultimele 12 luni, am continuat sa analizam modalitatile prin care putem furniza solutii complete pentru clientii nostri, mai degraba decat servicii de comunicatii, ajutandu-i sa rezolve problemele de afaceri - spre exemplu, serviciile de gestionare pentru flote auto sau viata asistata. Parteneriatul cu ARM ce ajuta la reducerea costurilor, dar si a complexitatii dezvoltarii produselor conectate este un alt exemplu important. De asemenea, cred ca aceasta recunoastere este o garantie a solutiilor IoT pe care le oferim in America, Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu si Africa. In acest an, am incheiat noi parteneriate cu America Movil, China Mobile si AT&T, ceea ce inseamna ca putem furniza conexiuni pentru clienti oriunde este nevoie", a declarat Erik Brenneis, Director of IoT, Vodafone Business.
In prezent, companiile adopta din ce in ce mai mult solutii IoT pentru a putea identifica si utiliza noi fluxuri de venituri, pentru a-si imbunatati eficienta si pentru a sustine loialitatea fata de clienti. Conectarea cu ajutorul serviciilor IoT poate oferi companiilor o vizibilitate fara precedent asupra proceselor, asupra activelor si asupra operatiunilor, avand acces la informatii relevante si la posibilitatea de a imbunatati procesele de afaceri. Pe langa serviciile de comunicatii, Vodafone ofera si o gama larga de solutii si servicii cu valoare adaugata, de la proiectarea hardware-ului si pana la un portofoliu solid de servicii operationale si centre de operare sigure situate in peste 50 de tari.
***
Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 30 septembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 22 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri.
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
konsent
theda mar
concelex
SIGM
leviatan
noark
Arduro
rigips
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
MAKITA
quadratum
strabag nivel 1
Acvatot 2019
Ubitech
ness project
CONCEPT STRUCTURE
viarom
siniat
BogArt
SSAB

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander