Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - KASPERSKY: 70% dintre firme vor creste bugetul de securitate IT in urmatorii trei ani
KASPERSKY: 70% dintre firme vor creste bugetul de securitate IT in urmatorii trei ani
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 31 Dec 2019 09:14
Potrivit statisticilor Kaspersky IT Security Calculator, bugetele anuale la 45% din IMM-uri si la 50% din companiile mari se afla sub nivelul cheltuielilor medii necesare pentru securitatea cibernetica in fiecare an, care se situeaza la circa 205.000 USD pentru IMM-uri, respectiv la circa 8 milioane de euro pentru corporatii. Totusi, cheltuielile companiilor cu securitatea IT creste anual cu aproximativ 10%, arata un raport al institutului de cercetare si consultanta Gartner.
In confirmarea acestei tendinte, un sondaj realizat de Kaspersky asupra a circa 5.000 de organizatii din intreaga lume, arata faptul ca aproximativ 70% dintre acestea isi vor majora bugetele de securitate cibernetica in urmatorii trei ani.
Potrivit aceluiasi sondaj, in general, bugetele specifice din cadrul IMM-urilor sunt revizuite mai activ (46% dintre respondenti confirmand acest lucru), decat pentru marile companii (38%) si firmele foarte mici (16%). Pentru intreprinderile mici si mijlocii, problema bugetului poate fi si mai complicata, arata specialistii de la Kaspersky: nu este vorba doar de bani, ci si de alinierea procesului de planificare bugetara. Poate fi provocator din cauza cerintelor de resurse umane si expertiza in ceea ce priveste riscurile de securitate cibernetica si metodele de protectie pentru diferite servicii de afaceri.
"Planificarea bugetului este un proces foarte important pentru companii, deoarece investitiile adecvate asigura o companie pregatita pentru a face fata provocarilor si amenintarilor curente de securitate cibernetica. Aceasta poate fi o sarcina foarte complexa, care necesita o buna intelegere a nevoilor intreprinderilor in ceea ce priveste securitatea cibernetica, cum sa le abordam si cat pot costa. La Kaspersky incercam sa oferim organizatiilor informatii care sa le ajute in acest proces. Impreuna cu raportul privind economia securitatii IT pe care il pregatim anual, calculatorul de securitate IT (IT Security Calculator) ofera o privire asupra cheltuielilor medii de securitate cibernetica, precum si asupra amenintarilor specifice si sfaturi privind masurile de protectie", a comentat Sergey Martsynkyan, Head of B2B Product Marketing, Kaspersky
Portalul Kaspersky IT Security Calculator, cu statistici privind amenintarile curente pentru companii si protectia recomandata, este disponibil aici.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19C4E FORUMALLBIMACADTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere