Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SOFTELLIGENCE prognozeaza o crestere de pana la 30% a business-ului in 2021
SOFTELLIGENCE prognozeaza o crestere de pana la 30% a business-ului in 2021
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 26 Ian 2021 06:43
Compania de tehnologie si consultanta Softelligence prognozeaza un 2021 provocator, dar mai predictibil decat 2020, in care estimeaza ca veniturile companiei vor creste cu +25%-30%. In acelasi timp, echipa urmeaza sa se mareasca cu cel putin 60 de noi angajati ce urmeaza a fi recrutati pe parcursul anului in curs.
"2020 a fost un an atipic pentru majoritatea companiilor, dar pe noi ne-a ajutat sa consolidam puternic relatia cu clientii nostri din domeniul asigurarilor si al serviciilor bancare si, de asemenea, sa incheiem parteneriate noi cu companii de prestigiu global precum Instanda si Databricks. Aceste doua parteneriate ne-au ajutat sa aducem pe piata din Romania solutii inovatoare de accelerare a digitalizarii companiilor din sectorul financiar. Suntem, de asemenea, multumiti ca, intr-un an atat de provocator am reusit sa ramanem concentrati pe livrarea unor solutii de top clientilor nostri, ceea ce s-a reflectat in cresterea per ansamblu a companiei, pentru al saptelea an consecutiv", a declarat Adrian Blidarus, CEO al Softelligence.
Compania a incheiat 2020 cu o cifra de afaceri cu 10% peste cea din anul precedent, in ciuda contextului economic dificil.
Recent, Softelligence a incheiat un parteneriat cu Databricks pentru a accelera inovatia si a sprijini echipele care se ocupa de prelucrarea, analiza si interpretarea datelor in a solutiona cele mai complexe provocari din domeniul lor. Integrarea in solutiile si serviciile oferite de Softelligence a tehnologiilor Databricks va permite companiei sa vina cu propuneri adaptate nevoilor actuale ale industriei financiar-bancare unde analiza unificata a datelor este acum prioritara.
Anterior, Softelligence incheiase un parteneriat cu compania insuretech britanica INSTANDA, dezvoltatorul platformei omonime de subscriere si distributie pentru produsele de asigurare. Platforma gazduita in Microsoft Azure este no-code, adica nu necesita scrierea vreunei linii de cod pentru a genera un prototip al unui produs de asigurare. Astfel, echipele de dezvoltare de produse din cadrul companiilor de asigurari au posibilitatea de a configura, fara sa fie specializate in programare, de la produse simple de asigurari generale si pana la asigurari de viata si sanatate.
Obiectivul acestui parteneriat intre Softelligence si INSTANDA a fost de a oferi asiguratorilor din Europa Centrala si de Est acces la tehnologie dedicata industriei de asigurari care sa accelereze transformarea digitala, nevoie accentuata in acest moment, pe fondul crizei generate de Covid-19, dar si in anii care urmeaza, in perspectiva schimbarii comportamentului de consum.
La final de 2020, Softelligence si-a prezentat, in premiera, si noua imagine de brand, actualizata si conectata la tendintele globale.
"Procesul de reinnoire a componentei vizuale de brand s-a derulat pe parcursul ultimelor 6 luni si a presupus reanalizarea principalelor valori care ghideaza compania si angajatii sai in activitatea lor de zi cu zi, stabilirea principalelor atuuri pe care Softelligence le are in relatia cu clientii si partenerii si inglobarea acestor noi valente intr-o imagine care sa le transmita mai usor, mai fluid si care sa ajunga mai repede la toti cei care interactioneaza cu compania noastra, cu noi", sumarizeaza Adrian Blidarus povestea rebrandingului.
***
Softelligence este o companie de tehnologie si consultanta, fondata in 2006 in Bucuresti, specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii de transformare digitala, vizand in principal industriile financiar-bancara si a asigurarilor: servicii si solutii in cloud bazate pe machine learning si inteligenta artificiala, automatizare de procese, Business Intelligence, analiza de date, dezvoltare de software si alte procese de digitalizare. Cel mai recent, Softelligence a anuntat ca face parte din topul FT1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere realizat de Financial Times.
In prezent, compania detine 4 birouri in Romania, Marea Britanie si Canada din care deserveste clienti enterprise la nivel global.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
leviatan
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
noark
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
MAKITA
ness project
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
concelex
viarom
FRONTALE
quadratum

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander