Agenda Constructiilor
Marti, 26 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TotalSoft & Sodexo: Beneficiile extrasalariale, gestionate eficient prin Charisma HCM
TotalSoft & Sodexo: Beneficiile extrasalariale, gestionate eficient prin Charisma HCM
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 09 Mai 2023 11:06
Total Soft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, si Sodexo Benefits and Rewards Services Romania (BRS), liderul pietei locale de beneficii extrasalariale, anunta semnarea unui parteneriat care imbunatateste experienta digitala a angajatorilor in procesul recurent de administrare si incarcare a cardurilor de masa oferite angajatilor. Principalul avantaj al integrarii platformei de management a resurselor umane oferita de TotalSoft, Charisma HCM, cu solutia tehnologica dezvoltata de Sodexo BRS, il reprezinta reducerea semnificativa, cu pana la 80%, a timpului necesar pentru incarcarea lunara a cardurilor de masa, cat si o raportare automatizata, in timp real, a comenzilor.
In felul acesta, companiile pot fluidiza operatiunile de resurse umane prin utilizarea unei singure platforme atat pentru operatiunile de pontaj si salarizare, cat si pentru gestionarea beneficiilor extrasalariale oferite de Sodexo BRS, ceea ce optimizeaza munca echipelor de HR.
Astfel, organizatiile vor reduce timpul necesar monitorizarii zilelor lucrate, alocarii sumelor aferente zilelor lucrate pe cardul de masa si transmiterii comenzii de incarcare a cardurilor de masa pentru toti angajatii, eliminand pana la 80% din efortul necesar acestui task. Intregul proces de calcul si incarcare a cardurilor de masa se reduce astfel la cateva click-uri si, in plus, scade riscul aparitiei erorilor. Totodata, responsabilul de HR are trasabilitate completa asupra intregului proces, putand monitoriza continuu etapele parcurse pana in momentul in care banii ajung pe cardul de masa al angajatului.
Concret, parteneriatul presupune transferul facil de date dintre platforma digitala Charisma HCM, oferita de TotalSoft, catre aplicatia oferita de Sodexo BRS pentru procesarea si incarcarea cardurilor de masa. Acest lucru se realizeaza printr-o solutie tehnologica de tip Open API dezvoltata de Sodexo BRS, care preia informatiile referitoare la angajat din Charisma HCM, precum zile lucrate, numar de vouchere de masa si valoarea acestora si le importa in aplicatia utilizata pentru incarcarea cardurilor. Departamentul de HR poate revizui si edita informatia inainte de transmiterea acesteia catre Sodexo BRS, in timp ce Sodexo BRS preia facil datele deja verificate si realizeaza incarcarea cardurilor, transmitand in timp real statusul comenzii catre angajator.
Solutia Charisma HCM permite totodata introducerea online a noilor angajati, a contractelor de munca, dar si self-service pentru angajati, prin care acestia isi pot solicita eliberarea de adeverinte.
Daca in prima faza aceasta colaborare se refera la digitalizarea procesului de incarcare a cardurilor de masa, cel mai raspandit beneficiu extrasalarial in Romania, foarte curand se va extinde si pentru alte beneficii, precum cardul cadou sau turist emise de Sodexo BRS.
„Aceasta colaborare este prima dintr-o serie de parteneriate tehnologice strategice prin care venim si mai aproape de echipele de HR, asigurandu-le cea mai buna experienta de administrare a produselor si servicilor noastre. Provocarile departamentelor de HR sunt din ce in ce mai sofisticate, mai ales cu privire la atragerea, retentia si motivarea talentelor, de aceea vrem sa le oferim alternative ,la un click distanta’ pentru procesele recurente de comanda si incarcare a cardurilor. In felul acesta, contribuim la digitalizarea functiei de HR la scara larga pe piata muncii din Romania”, a spus Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo Benefits and Rewards Services, Romania & Bulgaria.
„Parteneriatul dintre TotalSoft si Sodexo BRS este unic in Romania si raspunde tendintelor globale de digitalizare. Acesta este un rezultat firesc al programului de parteneriat lansat in 2022, care si-a propus crearea unui amplu ecosistem de business si stimularea inovatiei. Astfel, integrarea cu Sodexo BRS completeaza ultimele functionalitati dezvoltate in Charisma HCM cu scopul de a revolutiona experienta digitala a angajatilor si angajatorilor – chatbot, semnatura electronica pentru documentele de HR, feedback continuu etc. Noi aducem la masa experienta de peste 25 de ani in implementarea solutiilor HCM la peste 400 de organizatii, in timp ce Sodexo BRS ofera expertiza de neegalat in beneficii extrasalariale. Impreuna, adresam nevoile concrete si imediate ale organizatiilor din Romania, iar pana la finalul lui 2023 ne asteptam ca peste 50.000 de salariati sa beneficieze de acesta integrare. Nu ne vom opri aici, vom continua sa atragem parteneri cu ajutorul carora sa sustinem comunitatea de business prin solutii inovative si simplu de utilizat”, a spus Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.
In 2020, HR Tech Outlook a plasat TotalSoft in TOP 10 solutii HCM din Europa prin prisma integrarii a doua solutii inovative in fluxurile de HR: chatbot & semnatura electronica. Parteneriatul cu Sodexo BRS consolideaza acest titlu si continua directia strategica de dezvoltare a produsului Charisma HCM.
 
 
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMhiltiman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
CDS
FRONTALE
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
noark
leviatan
viarom
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
rigips
leviatan
MAKITA
theda mar
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
BA 2023
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica