Agenda Constructiilor
Sambata, 24 Iulie 2021
wienberger
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - VTEX investeste 4 milioane dolari pentru extinderea platformei unificate de comert
VTEX investeste 4 milioane dolari pentru extinderea platformei unificate de comert
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 05 Feb 2020 13:42
VTEX, furnizor global al platformei unificate de comert pentru companii mari, cu operatiuni in 28 de tari, si una dintre cele mai importante platforme eCommerce din lume, potrivit IDC MarketScape si Gartner, va investi 4 milioane de dolari in dezvoltare in Romania, in urmatorii 2 ani. VTEX a alocat 1,5 milioane de dolari pentru investitii anul acesta si 2,5 milioane de dolari in 2021.
„Investitiile de anul acesta vor sprijini consolidarea proiectelor existente in Romania si crearea unei echipe locale puternice, formata doar din cei mai buni oameni din domeniu. Urmarim crearea de parteneriate solide cu agentii precum Zitec, cu ajutorul carora sa devenim un lider in tara si apoi in regiune. Obiectivul este sa acceleram extinderea si livrarea de noi proiecte pentru retaileri importanti din eCommerce-ul local si regional, a caror crestere o putem sustine cu platforma noastra de comert unificata, scalabila, securizata si globala”, spune Cristi Movila, Country Manager VTEX Romania.
Biroul VTEX din Romania va fi centru de extindere al companiei in regiune, in Europa Centrala si de Est.
In 2019, VTEX a investit in Romania 1 milion de dolari in localizarea produsului, in consolidarea echipei si in actiuni menite sa sprijine dezvoltarea pietei locale de eCommerce. Anul trecut, compania a lansat un program unic de training, audit si consultanta, VTEX Partner Insights, pe care VTEX il implementeaza in companiile mari si in cele care au o abordare omnichannel, interesate sa-si creasca vanzarile si sa se dezvolte rapid.
La nivel global, VTEX s-a axat, in ultimii 5 ani, pe construirea unei platforme care sa permita dezvoltarea comertului global prin unificarea operatiunilor clientilor online si offline, iar investitiile viitoare vor oferi solutii de tip unified commerce imbunatatite. VTEX isi propune sa accelereze si mai mult extinderea, in directia inovarii de produs si a dezvoltarii specifice fiecarei tari.
„Sub presiunea clientilor, care isi doresc o experienta de shopping unitara intre canalele online si offline, retailerii si brandurile au nevoie, in dezvoltarea lor in eCommerce, de fiabilitate si capacitatea de a-si testa propriile inovatii. Solutia VTEX, nativa in cloud si foarte usor customizabila, le ofera pe ambele si mai mult, VTEX fiind principalul partener de crestere al marilor jucatori din eCommerce”, spune Cristi Movila.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKgamma_2021TERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Ubitech
rigips
Acvatot 2019
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hidroplasto
cv water 2021
CELCO 2020
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere