Agenda Constructiilor
Luni, 17 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - WIZROM: 2021 aduce predictibilitate si investitii mai mari in zona de automatizare
WIZROM: 2021 aduce predictibilitate si investitii mai mari in zona de automatizare
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 15 Feb 2021 11:04
Anul acesta va aduce ceea ce a lipsit atat de mult anului 2020, si anume, mai multa predictibilitate, in special la nivel de business, dar si in plan economic. Companiile locale au inceput 2021 cu mai mult optimism si se pregatesc pentru trecerea la un nou normal, directionandu-si investitiile in aceasta directie, considera Wizrom Software, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si integratori de software de business din Romania. Anumite tendinte ori comportamente de consum s-au schimbat, insa, complet, ca urmare a crizei sanitare, si au generat noi modele de business.
Pandemia de coronavirus a reorganizat complet viata profesionala si cea personala si a schimbat, poate chiar definitiv, conform unor studii, comportamentele de consum. Au aparut noi modele de afaceri, iar activitatea celor mai multe companii s-a reinventat prin implementarea de solutii digitale si tehnologice, pentru a functiona in noul peisaj global.
"In momentul de fata, chiar daca debutul campaniilor de vaccinare la nivel global nu ne pot oferi un orizont de timp clar pentru intorcerea la o varianta de viata personala si profesionala cu mai putine limitari, ele ne ofera, totusi, speranta intr-un context economic si social mai bun. De aceea, in 2021, vedem o nevoie clara de mai multa predictibilitate, pe care companiile incearca sa si-o creeze prin planuri concrete de investitii si transformare. Anul trecut, tehnologia a jucat un rol-cheie in a face posibila adaptarea reactiva la situatie. Acum, companiile vor sa se pregateasca proactiv pentru revenire, ceea ce inseamna si mai multa tehnologie, tot mai multe investitii in IT si, in special, in softurile de business", puncteaza Adrian Bodomoiu, director general in cadrul Wizrom Software.
 
Investitiile in solutiile IT, mai necesare ca niciodata
Companiile de pe plan local vor investi masiv in solutii IT, in 2021, ritmul de digitalizare urmand sa se accelereze anul acesta. Cele mai cautate softuri de business sunt si vor fi cele cu plus-valoare imediata in business: softuri de management al resurselor umane (in special cu capabilitati de pontaj si self-service 100% remote), softuri ERP, de administrare a resurselor companiilor, si softurile de contabilitate. Procesele de business consuma foarte mult timp si, din acest motiv, pot deveni extrem de costisitoare. Automatizarea lor are un impact pozitiv asupra rezultatelor financiare si contribuie si la simplificarea vietii angajatilor, crescand satisfactia lor la locul de munca. ERP-urile, spre exemplu, care colecteaza numeroase informatii si date importante pentru desfasurarea activitatii intr-un singur loc, eliminand posibilitatea unor erori aparute din date incorecte ori din lipsa corelarii dintre informatii, sunt tot mai implementate si necesare in institutii, indiferent de sectorul de activitate.
 
“Anul acesta vom vedea multe schimbari ale modelelor de afaceri”
In 2021 vor avea loc schimbari ale modelor de business, crede Adrian Bodomoiu. "Companiile cauta sa-si personalizeze solutiile IT, in functie de nevoi si de specificul industriei, din dorinta de a fi mai aproape de clienti, mai repede si mai eficient, precum si pentru a le usura viata angajatilor lor. Exista procese, precum raportarea, care odata automatizate, reduc semnificativ costurile si cresc exponential satisfactia angajatilor, acestia din urma scapand de sarcini de rutina, repetitive si obositoare. De exemplu, platformele de contabilitate si management al afacerii le ofera managerilor si specialistilor posibilitatea de a dedica mai mult timp analizelor si business-ului, reducand investitia de timp necesara crearii situatiilor financiare si a declaratiilor", spune managerul Wizrom.
In acelasi timp, componenta de inteligenta artificiala devine tot mai frecventa in dezvoltarea soft-urilor de business, fiind un instrument precis care le permite organizatiilor sa colecteze si sa interpreteze date valoroase despre lumea in care traim, simplificand o multitudine de procese de business, de la achizitii, la raportare si interpretare de date.
***
Wizrom Software este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si integratori de solutii IT pentru afaceri din Romania. Compania dezvolta si furnizeaza softuri de HR, salarizare, contabilitate si gestiune, automatizari in vanzari, productie si Business Intelligence (BI). In 2019, Wizrom Software a raportat o cifra de afaceri de 5,7 milioane de euro.
In prezent, Wizrom numara peste 3.600 de clienti activi si 35.000 de licente instalate in organizatii foarte mari, cu cifre de afaceri de peste 10 milioane de euro, dar si in companii de tip Small and Medium Business (SMB) din aproape toate industriile.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CDS
viarom
Acvatot 2019
ness project
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
rigips
EDIT-Structural
konsent
leviatan
quadratum
Ubitech
siniat
CONCEPT STRUCTURE
concelex

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander