Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AICPS aniverseaza 30 de ani de activitate printr-o conferinta nationala la JW Marriott
AICPS aniverseaza 30 de ani de activitate printr-o conferinta nationala la JW Marriott
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 02 Apr 2021 06:40
Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) va prganiza, in perioada 20-21 octombrie 2021, cea de-a 30-a editie a Conferinte Nationale AICPS - "Ingineria Structurala la inceputul secolului XXI in Romania si in lume!". Evenimentul va fi organizat "on site", la hotelul JW Marriott din Bucuresti, cu asigurarea tuturor standardelor de siguranta impuse de contextul actual.
"Tema editiei din acest an a conferintei AICPS marcheaza momentul unei duble aniversari: 30 de ani de existenta continua si totodata cea de-a 30-a editie a conferintei. Specialisti internationali, concursuri cu premii, sponsori cu prestanta atat pe piata nationala cat si pe cea internationala, prezenta autoritatilor, a presei, a celor mai importante asociatii profesionale partenere, a mediului universitar, toate pe parcursul a doua zile pline", anunta organizatorii.
Primii lectori care au confirmat participarea la eveniment sunt Ashraf Habibullah - inginer de structuri & antreprenor, fondatorul si directorul executiv al companiei Computers and Structures, Inc (CSi) din California (SUA), Dan Ghiocel - consultant cu experienta in domeniul industriei nucleare si cercetator in industria aerospatiala si auto, actualmente presedinte si inginer-sef in cadrul companiei Ghiocel Predictive Technologies, Inc. cu sediul principal in Rochester, NY (SUA) si Richard Sharpe - director tehnic principal pe ramura de inginerie seismica in cea mai mare companie de consultanta profesionala din Noua Zeelanda, Beca.
"Cu totii cautam sa ne fie mai bine. Iar acum, suntem intr-un context general din ce in ce mai volatil, imprevizibil. Siguranta este o resursa din ce in ce mai cautata, pe toate planurile. Cautam sa ne punem banii in investitii sigure, iar acasa speram sa fim in siguranta. Cand vine vorba de ce sta in calea sigurantei, cine poate controla vulnerabilitatea? Aflati pe 20 - 21 octombrie 2021 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. O asociatie de 1.000 de membri, dintre care 130 de experti tehnici, a contribuit activ peste 1.200 de ore, voluntar, doar in ultimii 5 ani, pentru ca siguranta, de toti invocata, sa devina si realitate. Anii de experienta ne-au invatat ca prea multi nu cunosc, inca, la ce riscuri se expun atunci cand aleg sa cumpere doar pe baza pretului cel mai mic. Totusi, piata incepe sa se maturizeze, pentru ca avem cumparatori din ce in ce mai informati. AICPS a participat, de fiecare data, si a initiat la randul sau, consultari publice pentru un domeniu al proiectarii mai profesionist si mai transparent. Ne bucuram ca suntem parte din aceasta schimbare", a declarat Lucian Melinceanu, presedintele AICPS.
AICPS a fost fondata de reprezentantii unei generatii remarcabile de ingineri, mentori si promotori ai unei scoli moderne de specialisti, aliniata la cunostintele si practicile performante in domeniul ingineriei civile. Asociatia militeaza pentru cresterea competentei si a prestigiului profesiei de inginer constructor in Romania.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMgamma_2021TERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
cv water 2021
rigips
hilti
Acvatot 2019
hidroplasto
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere