Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AICPS aniverseaza 30 de ani de activitate printr-o conferinta nationala la JW Marriott
AICPS aniverseaza 30 de ani de activitate printr-o conferinta nationala la JW Marriott
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 02 Apr 2021 06:40
Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) va prganiza, in perioada 20-21 octombrie 2021, cea de-a 30-a editie a Conferinte Nationale AICPS - "Ingineria Structurala la inceputul secolului XXI in Romania si in lume!". Evenimentul va fi organizat "on site", la hotelul JW Marriott din Bucuresti, cu asigurarea tuturor standardelor de siguranta impuse de contextul actual.
"Tema editiei din acest an a conferintei AICPS marcheaza momentul unei duble aniversari: 30 de ani de existenta continua si totodata cea de-a 30-a editie a conferintei. Specialisti internationali, concursuri cu premii, sponsori cu prestanta atat pe piata nationala cat si pe cea internationala, prezenta autoritatilor, a presei, a celor mai importante asociatii profesionale partenere, a mediului universitar, toate pe parcursul a doua zile pline", anunta organizatorii.
Primii lectori care au confirmat participarea la eveniment sunt Ashraf Habibullah - inginer de structuri & antreprenor, fondatorul si directorul executiv al companiei Computers and Structures, Inc (CSi) din California (SUA), Dan Ghiocel - consultant cu experienta in domeniul industriei nucleare si cercetator in industria aerospatiala si auto, actualmente presedinte si inginer-sef in cadrul companiei Ghiocel Predictive Technologies, Inc. cu sediul principal in Rochester, NY (SUA) si Richard Sharpe - director tehnic principal pe ramura de inginerie seismica in cea mai mare companie de consultanta profesionala din Noua Zeelanda, Beca.
"Cu totii cautam sa ne fie mai bine. Iar acum, suntem intr-un context general din ce in ce mai volatil, imprevizibil. Siguranta este o resursa din ce in ce mai cautata, pe toate planurile. Cautam sa ne punem banii in investitii sigure, iar acasa speram sa fim in siguranta. Cand vine vorba de ce sta in calea sigurantei, cine poate controla vulnerabilitatea? Aflati pe 20 - 21 octombrie 2021 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. O asociatie de 1.000 de membri, dintre care 130 de experti tehnici, a contribuit activ peste 1.200 de ore, voluntar, doar in ultimii 5 ani, pentru ca siguranta, de toti invocata, sa devina si realitate. Anii de experienta ne-au invatat ca prea multi nu cunosc, inca, la ce riscuri se expun atunci cand aleg sa cumpere doar pe baza pretului cel mai mic. Totusi, piata incepe sa se maturizeze, pentru ca avem cumparatori din ce in ce mai informati. AICPS a participat, de fiecare data, si a initiat la randul sau, consultari publice pentru un domeniu al proiectarii mai profesionist si mai transparent. Ne bucuram ca suntem parte din aceasta schimbare", a declarat Lucian Melinceanu, presedintele AICPS.
AICPS a fost fondata de reprezentantii unei generatii remarcabile de ingineri, mentori si promotori ai unei scoli moderne de specialisti, aliniata la cunostintele si practicile performante in domeniul ingineriei civile. Asociatia militeaza pentru cresterea competentei si a prestigiului profesiei de inginer constructor in Romania.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
noark
CDS
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
rigips
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
EDIT-Structural
Ubitech
siniat
viarom
strabag nivel 1
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander