Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AICPS: Comunicarile la Conferinta Nationala pot fi transmise pana la 31 martie
AICPS: Comunicarile la Conferinta Nationala pot fi transmise pana la 31 martie
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 25 Mar 2019 07:54
Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS), prin intermediul presedintelui sau, ing. Dragos Marcu, si al directorului executiv administrativ, ing. Lucian Melinceanu, anunta, in cadrul unui comunicat, organizarea celei de a XXIX-a Conferinte Nationale, cu tema „Risc si consecinte in proiectarea structurilor”, ce va avea loc la Ana Hotels Europa, din Eforie Nord, judetul Constanta, in zilele de joi, 23 mai 2019 si vineri, 24 mai 2019.
„Conferinta Nationala a AICPS, care constituie evenimentul traditional al asociatiei noastre, reuneste invitati speciali din afara tarii (keynote speakers), precum si personalitati din Romania, care vor sustine comunicari tehnico-stiintifice, abordand tematica anuntata. Ca in fiecare an, AICPS va premia cele mai bune proiecte inscrise in concursurile cu premii AICPS, premiul «Dr. ing. Petru Vernescu», care se va acorda unui merituos tanar inginer, respectiv premiile «Radu Agent»”, informeaza conducerea AICPS.
In ambele zile ale conferintei se vor organiza expozitii, dezbateri si prezentari. AICPS invita reprezentantii societatilor de proiectare, societatilor de constructii, ai editurilor si revistelor de specialitate din domeniu, dezvoltatorii de programe software pentru proiectare in constructii sa participe in cadrul activitatilor conferintei.
AICPS mai anunta ca, potrivit programului stabilit, pana la data de 31 martie 2019, pot fi transmise articolele integrale pentru publicarea in revista AICPS a comunicarilor la Conferinta Nationala, inclusiv articolele pentru premiile AICPS. Tot la aceeasi data se finalizeaza si inscrierile pentru sponsorii evenimentului, dupa care, pana la 10 mai a.c., inclusiv, se poate face inscrierea participantilor si plata pentru cina festiva (in total, 220 de lei de persoana) si se vor transmite comunicarile in format Power Point pentru prezentarea la conferinta.
Detaliile privind costurile, continutul pachetelor oferite sponsorilor, precum si alte informatii sunt disponibile aici!
Pentru a vizualiza anuntul despre Conferinta Nationala a AICPS, in cadrul careia sunt disponibile si detalii referitoare la inscrierea participantilor, click aici!
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips
Acvatot 2019
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
theda mar
CDS
viarom
MAKITA
concelex
noark
quadratum
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander