Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ARTS organizeaza o noua editie a conferintei nationale despre securitatea privata
ARTS organizeaza o noua editie a conferintei nationale despre securitatea privata
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 31 Mai 2017 14:41
Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) organizeaza cea de-a IX-a editie a conferintei nationale a organizatiei, pe tema intitulata "Perspective in securitatea privata - valoarea sociala a serviciilor de securitate". Evenimentul va avea loc la data de 8 iunie 2017, la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti (la Sala Diplomatilor).
"In cadrul conferintei ne dorim sa aducem in atentia publicului interesat piata regionala de securitate, dar si solutii romanesti de securitate premiate peste hotare. Evenimentul este organizat sub forma de paneluri, fiecare dintre acestea abordand cate un aspect derivat din tematica generala. Suntem increzatori ca se va realiza o coeziune eficienta in cadrul fiecarui panel si un schimb de idei interactiv intre invitati si participantii la conferinta", a declarat Horatiu Marinescu, directorul executiv al asociatiei.
Cele doua paneluri vizeaza, pe de o parte securitatea sistemelor cyber-fizice - provocarea anilor viitori pentru domeniul securitatii private si, pe de alta parte, sistemele antiincendiu moderne si rolul acestora in securitatea sociala.
Printre interlocutorii invitati in cadrul panelurilor se afla reprezentanti ai autoritatilor, ai asociatiilor profesionale partenere, dar si companii din mediul privat si societatile afiliate ARTS.
Evenimentul este organizat in parteneriat cu firmele Astal Security Technologies, Honeywell, Ernitec si SIEL Invest.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMACADCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere