Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - eDEVIZE: Sustinerea autoritatilor ajuta constructiile sa fie motor al economiei in 2023
eDEVIZE: Sustinerea autoritatilor ajuta constructiile sa fie motor al economiei in 2023
Expozitii & Conferinte Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Feb 2023 12:30
La data de 9 februarie a.c., in cadrul complexului hotelier Ramada Bucharest Park, a avut loc prima editie a conferintei „Constructiile, motorul economiei in 2023”, organizate de compania eDevize. In deschiderea evenimentului, la care au participat peste 100 de specialisti, reprezentantii organizatorilor au afirmat ca ”sectorul constructiilor are nevoie in aceasta perioada de unitate, deschidere catre a face lucrurile mai bine si mai controlat, precum si de oameni cu experienta - lideri in acest domeniu. Doar astfel industria de proful va putea fi in 2023 motorul economiei in Romania. Echipa eDevize a pornit in 2010 cu gandul de a aduce o schimbare in domeniu si de a cladi incredere, iar in prezent, dupa 12 ani de activitate, este unul dintre principalii competitori locali pe piata software pentru evaluare si ofertare”.
Cuvantul de deschidere a fost rostit de Marin Tole, secretat de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA), care a afirmat ca ”economia se poate dezvolta doar printr-o stransa colaborare intre autoritati si mediul privat de afaceri.
Domeniul constructiilor a avut in ultimii ani, in special in timpul pandemiei, o contributie esentiala la PIB-ul Romaniei (peste 7% in 2021 si 2022). Noi, la minister, incercam ca, prin actele normative pe care le elaboram si prin implementarea investitiilor, sa sustinem aceasta directie”. In continuare, evenimentul s-a desfasurat sub forma unor paneluri de discutii. Primul dintre acestia i-a avut ca invitati pe Cristian Erbasu – CEO Constructii Erbasu, Catalin Podaru – CEO Leviatan Design, Catalin Visan – director executiv Concelex, Attila Puskas – director de contractate Kesz Romania si Florin Manoiloiu – chief commercial officer eDevize, care s-au referit pe rand la situatia curenta si perspectivele de dezvoltare la nivel macroeconomic.
Dupa pauza, un alt grup de experti format din Radu Rica – director dezvoltate Constructii Erbasu, Gabriel Marcu – chief technical manager Leviatan Design, Madalin Matica – director general Interhub Development, Adrian Dragomir – fondator Termene.ro si Catalina Miu – director comercial eDevize au abordat problematica evaluarii si ofertarii corecte in constructii, analizand totodata trendurile actuale din sector.
La ultimul panel, ce i-a inclus pe Anca Ginavar – director general in cadrul MDLPA, Irina Forgo – director al Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC), Romina Posea – head of planning & continuos improvement office – Leviatan Design, Sorina Elena Bandrea – director de vanzari – Fabrica de Consultanta si Marius Gogescu – avocat specializat in achizitii publice, au fost dezbatute teme de maxim interes, referitoare la digitalizare, fonduri pentru investitii, legislatie si nevoi speciale ale industriei. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
quadratum
CDS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat
EDIT-Structural
viarom
Acvatot 2019
MAKITA
noark
ERBASU CONSTRUCT
SSAB
leviatan
Ubitech
ness project
rigips
SIGM
concelex
strabag nivel 1
Arduro
konsent

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander