Agenda Constructiilor
Vineri, 26 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - eDEVIZE: Sustinerea autoritatilor ajuta constructiile sa fie motor al economiei in 2023
eDEVIZE: Sustinerea autoritatilor ajuta constructiile sa fie motor al economiei in 2023
Expozitii & Conferinte Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Feb 2023 12:30
La data de 9 februarie a.c., in cadrul complexului hotelier Ramada Bucharest Park, a avut loc prima editie a conferintei „Constructiile, motorul economiei in 2023”, organizate de compania eDevize. In deschiderea evenimentului, la care au participat peste 100 de specialisti, reprezentantii organizatorilor au afirmat ca ”sectorul constructiilor are nevoie in aceasta perioada de unitate, deschidere catre a face lucrurile mai bine si mai controlat, precum si de oameni cu experienta - lideri in acest domeniu. Doar astfel industria de proful va putea fi in 2023 motorul economiei in Romania. Echipa eDevize a pornit in 2010 cu gandul de a aduce o schimbare in domeniu si de a cladi incredere, iar in prezent, dupa 12 ani de activitate, este unul dintre principalii competitori locali pe piata software pentru evaluare si ofertare”.
Cuvantul de deschidere a fost rostit de Marin Tole, secretat de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA), care a afirmat ca ”economia se poate dezvolta doar printr-o stransa colaborare intre autoritati si mediul privat de afaceri.
Domeniul constructiilor a avut in ultimii ani, in special in timpul pandemiei, o contributie esentiala la PIB-ul Romaniei (peste 7% in 2021 si 2022). Noi, la minister, incercam ca, prin actele normative pe care le elaboram si prin implementarea investitiilor, sa sustinem aceasta directie”. In continuare, evenimentul s-a desfasurat sub forma unor paneluri de discutii. Primul dintre acestia i-a avut ca invitati pe Cristian Erbasu – CEO Constructii Erbasu, Catalin Podaru – CEO Leviatan Design, Catalin Visan – director executiv Concelex, Attila Puskas – director de contractate Kesz Romania si Florin Manoiloiu – chief commercial officer eDevize, care s-au referit pe rand la situatia curenta si perspectivele de dezvoltare la nivel macroeconomic.
Dupa pauza, un alt grup de experti format din Radu Rica – director dezvoltate Constructii Erbasu, Gabriel Marcu – chief technical manager Leviatan Design, Madalin Matica – director general Interhub Development, Adrian Dragomir – fondator Termene.ro si Catalina Miu – director comercial eDevize au abordat problematica evaluarii si ofertarii corecte in constructii, analizand totodata trendurile actuale din sector.
La ultimul panel, ce i-a inclus pe Anca Ginavar – director general in cadrul MDLPA, Irina Forgo – director al Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC), Romina Posea – head of planning & continuos improvement office – Leviatan Design, Sorina Elena Bandrea – director de vanzari – Fabrica de Consultanta si Marius Gogescu – avocat specializat in achizitii publice, au fost dezbatute teme de maxim interes, referitoare la digitalizare, fonduri pentru investitii, legislatie si nevoi speciale ale industriei. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
EDIT-Structural
viarom
CDS
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Acvatot 2019
MAKITA
concelex
noark
Ubitech
siniat
quadratum
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ness project
leviatan

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander