Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - PSC: Summit-ul Build Europe isi deschide portile la Bucuresti
PSC: Summit-ul Build Europe isi deschide portile la Bucuresti
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 22 Mai 2019 07:35
In perioada 22-24 mai 2019, se desfasoara la Bucuresti Summit-ul Uniunii Europene a Dezvoltatorilor si Constructorilor de Locuinte – Build Europe. Evenimentul este prilejuit de lansarea oficiala la nivel european a celui mai nou document strategic privind locuirea accesibila in Europa si va fi inmanat ministrului delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, de catre Marc Pigeon, presedintele Build Europe, informeaza un comunicat al Patronatului Societatilor din Constructii (PSC).
„PSC, in calitate de organizator si membru activ al Build Europe, are onoarea deosebita de a fi gazda evenimentului si de a facilita promovarea acestui document strategic catre forurile continentale, prin intermediul Guvernului Romaniei, care detine presedintia Consiliului Uniunii Europene. In acest sens, adresam tuturor celor interesati invitatia de a participa la lansarea oficiala a documentului strategic, eveniment ce va avea loc la data de 23 mai 2019, la Hotel Athénée Palace Hilton, intre orele 14.00 si 15.00, in prezenta delegatilor tarilor membre ale Build Europe”, a declarat Tiberiu Andrioaiei, secretar general al PSC si membru al board-ului Build Europe.
Varianta in limba romana a documentului – cu idei profunde, moderne si inovatoare – cuprinde si un set de opinii complexe elaborate de experti din toate tarile membre, in sprijinul animarii industriei locuirii, in special a locuirii accesibile pentru toti cetatenii europeni, la care si Romania – prin intermediul PSC – este, cu mandrie, contribuitoare. Pentru a descarca documentul strategic al Build Europe, referitor la locuirea accesibila, click aici!
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
theda mar
konsent
noark
siniat
EDIT-Structural
rigips
Acvatot 2019
MAKITA
concelex
leviatan
viarom
ness project
CDS
Ubitech
BogArt

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander