Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - INDEX COMPANII - MHS TRUCK & BUS SRL
PAGINA PERSONALIZATA


MHS TRUCK & BUS SRL

MHS TRUCK & BUS SRL

Adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 592A, București, S6
Telefon: +40 21 407 59 00
Fax: +40 21 407 59 83
E-mail: contact@man.ro
Web site: https://www.man.ro/
Domenii: Utilaje de constructii, autocamioane & autoutilitare
Descriere activitate
Prezentare companie/institutie
MHS TRUCK & BUS mizeaza pe un business de 125 milioane de euro in 2020
 
 
 
 
 
 
Elena Claudia Iordache (44 de ani)
Functia/Firma: director executiv, MHS TRUCK & BUS Romania;
Experienta profesionala: 13 ani pe piata de autovehicule comerciale grele.
 
Piata de autocamioane pentru constructii, in principal basculante, a inregistrat o crestere semnificativa in 2019, evolutie remarcata si in primele luni din 2020. Elena Claudia Iordache, directorul executiv al MHS Truck & Bus Romania estimeaza mentinerea trendului ascendent din domeniu si in 2020, context in care afacerile companiei vor creste la circa 125 milioane de euro.
MHS Truck & Bus este importatorul MAN in Romania de peste 10 ani. In prezent, compania detine o retea de 8 ateliere de service (Bucuresti, Otopeni, Constanta, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara) care asigura acoperirea completa a teritoriului tarii, alaturi de cei 5 parteneri de service (din Iasi, Slatina, Baia-Mare, Oradea, Piatra Neamt).
 
- Ce evolutie inregistreaza afacerile companiei?
- Anul trecut, MHS Truck & Bus Group a inregistrat o crestere a cotei de piata cu 0,8% in conditiile in care piata totala de vehicule comerciale grele noi a scazut cu 8%. Compania a ocupat pozitia de leader pe segmentul de vehicule comerciale grele noi pentru constructii, inregistrand o cota de piata de 26%. Tot in 2019, activitatea after sales a inregistrat o crestere cu 13,2% a numarului de lucrari de service in comparatie cu anul anterior. In prezent, vehiculele noi reprezinta circa 63% din totalul cifrei de afaceri, 24% sunt masini rulate, iar diferenta de 13% este asigurata de service (manopera si piese de schimb).
- Ce obiective si planuri de investitii/ extindere aveti pe piata din Romania?
- Anul 2020 va fi un an dedicat noutatilor, dezvoltarii si imbunatatirii continue a activitatii MHS Truck & Bus Group. Anul acesta va fi marcat, in primul rand, de lansarea, atat la nivel international, cat si la nivel national, a noii generatii de camioane MAN TG3, moment mult asteptat de clienti. De asemenea, anul acesta vom demara vanzarea pe piata locala a gamei de vehicule comerciale usoare MAN TGE. Anul 2020 va fi dedicat, de asemenea, si dezvoltarii retelei nationale de service-uri MHS Truck Service prin inaugurarea unui nou sediu MAN in Oradea, acesta oferind atat servicii de vanzare, cat si servicii de after sales clientilor din zona respectiva.
- Care este impactul digitalizarii si al noilor tehnologii in companie?
- MHS Truck & Bus Group pune foarte mare accent pe tehnologiile noi care sporesc calitatea serviciilor oferite clientilor sai. De aceea, compania noastra are un plan de implementare si promovare intensiva pentru acest an, a solutiilor digitale specifice vehiculelor comerciale MAN.
- Care sunt noutatile tehnice pe piata nationala si globala de autocamioane?
- Incepand cu septembrie 2019 a intrat in vigoare noua norma de poluare EuroVId, care este obligatorie pentru toate vehiculele comerciale grele noi. De asemenea, incepand cu ianuarie 2021 intra in vigoare noi reglementari de siguranta cu privire la cabinele autocamioanelor. In acest sens, MAN a echipat, inca de anul trecut, autosasiele sale cu noile motoare EuroVId, iar anul acest a lansat pe piata modele noi de camioane, ale caror cabine corespund noilor reglementari europene de siguranta.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Martie/Aprilie 2020)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
siniat
noark
leviatan
EDIT-Structural
rigips
concelex
ERBASU CONSTRUCT
ness project
MAKITA
viarom
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
Acvatot 2019
quadratum
CDS

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander