Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MHS Truck & Bus detine 26% din vanzarile de vehicule grele pentru constructii
MHS Truck & Bus detine 26% din vanzarile de vehicule grele pentru constructii
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Feb 2020 11:40
Anul trecut, MHS Truck & Bus Group a inregistrat o crestere a cotei de piata cu 0,8% in conditiile in care piata totala de vehicule comerciale grele noi a scazut cu 8%. MHS Truck & Bus Group a ocupat pozitia de leader in 2019 pe segmentul de vehicule comerciale grele noi pentru constructii, inregistrand o cota de piata de 26%. In 2019 activitatea After Sales a inregistrat o crestere cu 13,2% a numarului de lucrari de service in comparatie cu anul trecut. In 2020, MHS Truck Service va inaugura o noua locatie in Oradea.
Cota de piata inregistrata in 2019 de MHS Truck & Bus Group in ceea ce priveste vanzarile de vehicule comerciale grele noi a crescut cu 0,8% in conditiile scaderii pietei totale cu 8%. Pe piata vehiculelor de constructii si specializate grele noi, MHS Truck & Bus a inregistrat o cota de piata de 26%, ocupand pozitia de leader.
Rezultatele obtinute in 2019 de MHS Truck & Bus Group au fost confirmate atat pe plan national cat si international. Grupul a fost distins cu locul I oferit de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei pentru activitatea desfasurata in domeniul sau, precum si cu Trofeul “Importer of the Year 2019” acordat de MAN Truck & Bus SE.
Cele mai solicitate modele anul trecut au fost MAN TGX 18 tone 4x2 (autotractor), MAN TGS 41 tone 8x4 (autobasculanta) si MAN TGS 35 tone 8x4 (autobetoniera), MHS Truck & Bus Group livrand in 2019 cateva flote. Astfel, pe segmentul de transport international grupul a livrat o flota de peste 30 de camioane si doua flote de peste 20 de camioane, iar pe segmentul de transport distributie o flota de peste 30 de camioane.
Pe segmentul autocarelor si autobuzelor, compania a livrat, in 2019, catre clientii sai, un numar de 7 unitati.
Activitatea grupului pe segmentul de vehicule comerciale grele rulate a reprezentat, in 2019, un an de consolidare si dezvoltare. In decursul anului precedent au fost livrate peste 400 unitati, activitatea fiind concentrata in mod constat pe optimizarea platformei online de prezentare a ofertelor de vehicule disponibile in stoc, cu scopul de a permite accesului rapid si facil al clientilor la toata gama de oferte. De asemenea, la inceputul anului 2020, MHS Truck & Bus Group a lansat o aplicatie dedicata diviziei MAN Rulate, unde clientii pot verifica rapid si usor stocul disponibil de camioane rulate si locatia in care pot fi vizionate.
Si activitatea de After Sales a MHS Truck & Bus Group s-a dezvoltat pe parcursul anului precedent, inregistrandu-se o crestere semnificativa a unuia dintre cei mai importanti indicatori, numarul lucrarilor de service. Astfel, in 2019 au fost inregistrare cu 13,2% mai multe lucrari de service in comparatie cu 2018. Vanzarile de piese si accesorii originale realizate prin reteaua nationala MHS Truck Service au crescut, in 2019, cu 11% fata de 2018. Un rezultat extrem de important pentru activitatea de After Sales a Grupului l-a reprezentat dublarea, pentru al doilea an la rand, a contractelor de service Comfort si ComfortPlus incheiate in 2019, in comparatie cu anul precedent. Astfel, se atesta inca odata faptul ca activitatea de imbunatatire continua a serviciilor si atentia constanta indreptata catre nevoile si cerintele clientilor sai reprezinta unul dintre cele mai importante targeturi ale grupului. Contractele de service Comfort si ComfortPlus cuprind toate reviziile si schimburile de ulei care sunt enumerate in planul de revizii al autovehiculului, cel din urma oferind si garantia sistemului de propulsie, care la nevoie poate fi extinsa asupra garantiei totale a masinii. Fiecare contract de service achizitionat include si un curs gratuit MAN ProfiDrive.
In anul precedent, activitatea de After Sales s-a caracterizat printr-un grad ridicat de ocupare a atelierelor service si datorita campaniilor permanente pentru piesele de schimb originale MAN, programului de garantie extinsa a pieselor de schimb, ofertelor speciale trimestriale de solutii complete de reparatii (pachete pentru piese de schimb si manopera adecvate produselor si sezonului). De asemenea, MHS Truck Service a oferit si anul trecut tarife speciale de manopera pentru vehicule cu vechime mai mare de 6 ani.
In 2019, flota de ateliere mobile MAN Mobile24 a fost reinnoita cu 7 unitati MAN TGE 3.180 dotate cu echipamente moderne specifice activitatii de service vehicule comerciale grele.
Un element aditional important de garantare al calitatii serviciilor oferite de MHS Truck & Bus Group, il reprezinta organizarea constanta a cursurilor pentru tehnicienii MAN prin intermediul celor doua centre de perfectionare din Bucuresti si Sibiu. Cursurile sunt organizate conform conceptelor MAN Academy si standardelor MAN, cele doua centre de perfectionare, din Bucuresti si Sibiu, oferind atat cursuri teoretice cat si cursuri orientate catre activitatea practica.
Programul de instruire pentru tineri, dezvoltat de catre Departamentul de training al MHS Truck & Bus Group, a inregistrat anul trecut a 8-a generatie de cursanti. Acest sistem atractiv de internship ofera posibilitatea participantilor de a beneficia de o pregatire la cel mai inalt nivel si de a deveni specialisti in domeniile mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie pentru autovehiculele MAN. Programul va continua si in 2020 sub denumirea MANTech2030.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere