Agenda Constructiilor
Vineri, 09 Iunie 2023
Abonare reviste
PAGINA PERSONALIZATA


Rawlplug România

Rawlplug România

Adresa: Șoseaua Linia de Centură nr. 46, Clădirea D, Ștefăneștii de Jos, Judet Ilfov
Telefon: 031/225.20.94
E-mail: vanzari@balticinvest.ro
Web site: www.balticinvest.ro
Domenii: Accesorii si sisteme de fixare
Descriere activitate
Produse si solutii de fixare, asistenta tehnica si expertiza. Fixari pentru sisteme termoizolante, ancore surub, ancore mecanice, ancore chimice, fixari cadre, fixari pentru acoperisuri plate, fixari directe, scule cu acumulator, consumabile si accesorii.
Prezentare companie/institutie
BALTIC INVEST: Stabilizare a vanzarilor prin lansari de produse si servicii
 
 
 
 
 
 
George Joitoiu
Functia/Firma: National Sales Manager, Divizia de constructii, Baltic Invest;
Experienta profesionala: 10 ani in domeniul constructiilor.
 
Prezenta de opt ani pe piata din Romania, compania Baltic Invest este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de fixare si ancorare, in ultima perioada livrand solutii profesionale pentru lucrari de referinta precum Tandem Office, Millo Boutique Office, One Herastrau Towers, One Mircea Eliade, One Verdi Park, Neo Mamaia, Cortina Academiei, J8 Office Park, stadioanele Ghencea si Giulesti, Tiriac Tower, Green Point, City Point, Parcului20, Central District 4 Elemente, Luxuria, Win Herastrau, Belvedere Residence etc.
 
- Cum a evoluat, in 2020, piata autohtona de profil?
- A fost un an al provocarilor, proiectele incepute in 2019 reprezentand un avantaj, deoarece majoritatea acestora au continuat si au asigurat un flux constant al cererii. Am sesizat insa o scadere a numarului de obiective noi in zona de birouri, ceea ce confirma faptul ca piata se schimba in functie de cerintele actuale. Putem spune ca gama de ancore chimice si mecanice din portofoliul nostru a beneficiat de o crestere considerabila fata de anul anterior, mai ales datorita abordarii directe a clientilor finali. Cifrele ar fi fost cu siguranta afectate de criza, dar am reusit sa le stabilizam multumita lansarilor de noi sisteme si produse inovatoare.
- Ce vanzari ati inregistrat pe segmentul sistemelor de fixare?
- Anul trecut, am raportat o crestere a cifrei de afaceri de 15%. Modificarile care au dus la aceasta evolutie au fost reorganizarea diviziei retail si crearea celei de constructii. Pana recent ne adresam aproape exclusiv clientilor de retail, dar avand in vedere faptul ca partenerii nostri de la Rawlplug au lansat foarte multe produse destinate companiilor de constructii, am decis ca in Romania sa fie dezvoltat un departament B2B, compus din specialisti in domeniul constructiilor. Rolul acestei echipe este de a furniza solutii complete, asigurand servicii de consultanta in proiectare (cu ajutorul aplicatiei online BIM Rawlplug si a programului de calcul Rawlplug EasyFix), testari la smulgere, demonstratii pe santier si cursuri de specializare. Principalele beneficii sunt constituite de optimizarea costurilor si cresterea productivitatii clientilor. Educarea si ghidarea partenerilor implicati in proiecte cu produsele noastre ne va ajuta sa ne atingem obiectivele pe termen mediu si lung: crearea unor colaborari solide si cresterea cotei de piata.
- Care sunt principalele noutati lansate in ultimul an?
- Am extins portofoliul de produse cu gama de unelte pe acumulator Rawlplug, ce beneficiaza de un sistem unic de garantie si pot fi gestionate direct cu ajutorul platformei online. De asemenea, am lansat noul canal de vanzare online, user-friendly si optimizat pentru dispozitive mobile, asteptandu-ne ca, la finele anului in curs, acesta sa genereze 30% din vanzarile totale B2B. Ne propunem ca in 2021 sa profitam de toate oportunitatile din piata. Prin urmare, principalul obiectiv este reprezentat de extinderea diviziei de constructii, adaugand in echipa noastra cinci pozitii noi la nivel national, precum si lansarea centrului RawlPlug Academy, menit sa creasca competentele partenerilor.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Ianuarie/Februarie 2021)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machinehiltivailantALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
viarom
MAKITA
FRONTALE
CDS
Ubitech
grundfos
leviatan
strabag nivel 1
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023