Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CTP amenajeaza un depozit de 10.300 mp pentru Tuborg, in CTPark Bucharest North
CTP amenajeaza un depozit de 10.300 mp pentru Tuborg, in CTPark Bucharest North
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 11 Nov 2021 15:56
CTP, cel mai mare proprietar si dezvoltator de spatii industriale si logistice din Romania, a incheiat un parteneriat pe urmatorii 5 ani cu Tuborg Romania. CTP va amenaja in CTPark Bucharest North, proiect amplasat in zona Stefanesti, un depozit dedicat de 10.300 m2 care va fi personalizat pentru a raspunde nevoilor clientului.
Tuborg Romania isi extinde astfel spatiul existent de depozitare pentru a putea asigura o crestere si o eficientizare operationala a procesului de distributie din Bucuresti si din tara. Noul depozit va deveni operational in luna ianuarie 2022 si va fi principalul punct de distributie pentru toate produsele alcoolice si non-alcoolice din portofoliul companiei.
„Este o placere si ma bucura sa vad cum CTPark Bucharest North se dezvolta si diversifica in acelasi timp. In mai putin de un an, am reusit sa inchiriem 85% din prima cladire, iar acum avem deja cereri pentru urmatoarea. Tuborg, unul dintre cei mai importanti producatori de bere din Romania, a ales CTPark Bucharest North pentru a-si extinde spatiile logistice din care asigura distributia in toata tara si le uram bun venit in familia CTP”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP Romania.
Bogdan Costea, VP Logistic Tuborg Romania, declara ca „ Am ales parcul CTP din Stefanesti pentru extinderea capacitatii de depozitare si crearea unui centru logistic, deoarece ne ofera un spatiu special amenajat nevoilor noastre, acces facil la principalele rute de transport catre intreaga tara si, nu in ultimul rand, pentru ca este pozitionat in proximitatea fabricii Tuborg”.
Tranzactia de inchiriere pentru cei 10.300 m2 pe care Tuborg ii va ocupa in CTPark Bucharest North a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield Echinox.
“Suntem onorati ca am contribuit la o noua tranzactie pe piata industriala si de logistica care a implicat doi jucatori reprezentativi din Romania. Fiecare tranzactie are particularitatile sale si ne bucuram ca am reusit si de aceasta data sa adresam cerintele clientului nostru, Tuborg, prin identificarea celei mai bune solutii logistice in cadrul proiectului dezvoltat de catre CTP ”, a declarat Rodica Tarcavu, partener Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox.
CTPark Bucharest North, situat in Stefanesti, judetul Ilfov, are o suprafata totala de 21 de hectare, fiind dezvoltat in urma unei investitii initiale de 65 de milioane de euro. In Bucuresti, CTP detine 5 parcuri industriale: CTPark Bucharest, CTPark Bucharest North, CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest South, CTPark Chitila.
CTP este cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale si logistice din Europa Centrala si de Est, cu un portofoliu de 6,6 milioane m² pe care si-a propus sa-l extinda la 10 milioane m² pana in 2023. In Romania, CTP detine depozite de clasa A in 14 orase din Romania: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Turda, Ineu, Caransebes si Salonta.
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
SIGM
Ubitech
CDS
rigips
siniat
theda mar
konsent
ERBASU CONSTRUCT
ness project
noark
concelex
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
viarom
SSAB
Arduro
EDIT-Structural
quadratum
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander