Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CTP construieste un depozit de 35 milioane de euro pentru Quehenberger Logistics
CTP construieste un depozit de 35 milioane de euro pentru Quehenberger Logistics
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 10 Feb 2021 12:46
CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si din Europa Centrala si de Est, convinge Quehenberger Logistics sa mute operatiunile logistice pentru Brico Depot Romania intr-unul dintre cele mai importante parcuri ale sale – CTPark Bucharest West. Pentru a acomoda nevoile logistice ale companiei, CTP investeste peste 35 milioane de euro in contructia noii cladiri.
Quehenberger Logistics, clientul CTP care opereaza activitatea logistica a Brico Depot Romania prin intermediul Kingfisher, isi muta toate operatiunile din Romania in cadrul CTPark Bucharest West, parcul situat la km 20 pe Autostrada Bucuresti – Pitesti.
Noua cladire, pe care CTP o construieste pentru clientul sau, va avea o suprafata de 102.000 m2 si va dispune de 12 drive-in-uri si 105 docuri. De asemenea, cladirea va fi certificata BREEAM, “Excellent” si va dispune de peste 55.000 m2 de spatii verzi, de iluminare LED in totalitate si de instalatii de tratare si de utilizare a apei gri. Lucarile de constructie vor fi finalizate pana in toamna acestui an.
Ana Dumitrache, Country Manager CTP Romania a declarat:
“Ne bucura increderea acordata de partenerii nostri cu care colaboram deja de peste cinci ani. Mutarea intregii activitati logistice in parcul nostru reprezinta confirmarea faptului ca am reusit sa construim o relatie bazata pe incredere si pe rezultate exceptionale. Vom construi noua cladire la cele mai inalte standarde de calitate, avand in vedere atat experienta acumulata in anii de colaborare de pana acum, cat si cerintele specifice de customizare pentru nevoile logistice ale clientilor nostri.”
Alexandru Catana, Regional Managing Director Quehenberger Logistics a adaugat:
„Nu putem decat sa spunem ca suntem onorati de decizia Brico Depot Romania, care, prin alegerea facuta, de a fi operatorul lor logistic, ne aduce in situatia de a fi si un partener strategic in planul lor de dezvoltare pe piata romaneasca. Am reusit sa dezoltam si sa intarim colaborarea noastra cu grupul Kingfisher de-a lungul anilor, fiind ajutati in acest demers de prietenii nostri din compania CTP, care au raspuns „prezent” ori de cate ori noi si clientul veneam cu noi solicitari. Dorim sa adresam multumiri tuturor clientilor nostri, dar si partnerilor care sunt alaturi de noi in aceste vremuri, nu tocmai usoare.”
Quehenberger Logistics este prezent in parcurile CTP de peste cinci ani si opereaza peste 150.000 m2 pentru clienti precum Selgros sau PPT. Decizia Kingfisher de a muta operatiunile Brico Depot Romania in cadrul CTPark Bucharest West vine ca urmare a unui parteneriat de incredere intre cele doua companii de-a lungul timpului, dar si a nevoii producatorului de mobila de a-si eficientiza activitatea logistica.
Burak Gurcan, Logistics Director, Brico Depot Romania:
“In demersul nostru de a extinde si a optimiza operatiunile Brico Depot in Romania, lucram in mod continuu la imbunatatirea performantei retelei noastre logistice. Dupa merge-ul celor doua retele logistice intr-o singura entitate alaturi de partenerul nostru Quehenberger Logistics in cadrul CTPark Bucharest West, ne orientam atentia asupra centralizarii tuturor facilitatii intr-o singura cladire monobloc. Acest lucru ne va ajuta sa le oferim servicii excelente clientilor nostri, pentru ca ne va permite sa imbunatatim eficienta operationala si sa reducem costurile logistice.”
CTPark Bucharest West este amplasat strategic pe harta logistica a tarii, la 20 km distanta de orasul Bucuresti, la a doua iesire de pe autostrada A1. In prezent, parcul ofera mai mult de 300.000 m2 inchiriabili pentru peste 100 de companii din sectoarele e-commerce si logistica.
Puteti urmari cum decurg lucrarile de constructie la noul depozit din cadrul CTPark Bucharest West pe canalul oficial de YouTube al companiei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
Arduro
SIGM
konsent
EDIT-Structural
viarom
theda mar
ness project
concelex
SSAB
BogArt
noark
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
siniat
MAKITA
CDS
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander