Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - LICITATIE pentru proiectarea eficientizarii energetice a Palatului Victoria
LICITATIE pentru proiectarea eficientizarii energetice a Palatului Victoria
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 21 Apr 2023 11:54
Secretariatul General al Guvernului anunta pe SICAP licitatie pentru intocmirea documentatiilor necesare in vederea eficientizarii energetice a Palatului Victoria, prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
Mai exact, este vorba despre servicii de proiectare pentru intocmirea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii (DALI), intocmirea studiului istoric, a documentatiilor necesare pentru obtinerea avizelor, acordurilor, autorizatiilor si, dupa caz, pentru revizuirea certificatului de urbanism.
"Secretariatul General al Guvernului Romaniei, in calitate de beneficiar al investitiei, achizitioneaza servicii de proiectare pentru intocmirea DALI, intocmirea studiului istoric, a documentatiilor necesare pentru obtinerea avizelor/acordurilor/autorizatiilor si dupa caz pentru revizuirea certificatului de urbanism pentru proiectul 'Eficientizarea energetica a cladirii Guvernului - Palatul Victoria', in conformitate cu prevederile Contractului de finantare nr. 116782/14.10.2022, finantat prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), Componenta 5 - Valul Renovarii, Axa 2 - Schema de granturi pentru eficienta energetica si rezilienta in cladiri publice, Operatiunea B.2 - Renovarea moderata sau aprofundata a cladirilor publice derulata prin Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei si din fonduri nationale", prevede anuntul.
Valoarea totala estimata este de 2.690.000 lei. In vederea evaluarii ofertelor, componenta financiara va avea o pondere de 40%, experienta specialistilor va reprezenta 30%, iar alti factori tehnici vor totaliza 30%.
Durata contractului va fi de 120 de zile. Termenul limita pentru primirea ofertelor este 18 mai. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
MAKITA
BogArt
Acvatot 2019
siniat
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
viarom
rigips
quadratum
EDIT-Structural
konsent
theda mar
concelex
CONCEPT STRUCTURE
noark
CDS
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander