Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - NORDIS Group va investi 47 milioane euro in constructia Nordis Mamaia, in 2023
NORDIS Group va investi 47 milioane euro in constructia Nordis Mamaia, in 2023
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 02 Mai 2023 13:22
Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere si rezidentiale de 5 stele, investeste peste 47 milioane euro in ansamblul Nordis Mamaia 5 stele, pana la finalul anului. Aceste investitii vizeaza etapa 1, unde se vor realiza: peisagistica, finisajele corpurilor 3 si 4, mobilarea completa a hotelului si pregatirea deschiderii unei serii de facilitati, deschise tot timpul anului: restaurant, galerie comerciala si finalizarea celui mai mare SPA de pe litoral, desfasurat pe 3200 mp. In etapa 2, aflata in curs de construire, se estimeaza o investitie de 24.2 milioane euro pana la finalul anului. Aditional, se pregateste construirea parcarii de 1200 de locuri, investitie de aproximativ 12.4 milioane euro.
Construit pe o suprafata de peste 43.000 de metri patrati, situat intre mare si lac, la doar 50 de metri de plaja, Nordis Mamaia cuprinde cladiri rezidentiale si cel mai impresionant hotel de pe litoral, care urmeaza sa fie inaugurat in a doua parte a anului 2023.
Peisagistica zonei contribuie la perceptia generala a ansamblului, dar si a zonei de proximitate de pe Strada Brizei Nr 1, din nordul statiunii Mamaia. Fiind o componenta extrem de importanta pentru dezvoltatorul Nordis Group, amenajarea zonelor verzi din etapa 1, aflata in lucru, presupune o investitie de peste 500.000 euro.
Una dintre prioritati este definitivarea centrului de wellness, investitie de peste 2.2milioane euro. Zona de SPA va fi disponibila pentru toti propritarii ansamblului rezidential si pentru turistii hotelului Nordis Mamaia, reprezentand un spatiu ideal pentru relaxare, ce cuprinde vitality pool, piscina cu apa sarata, piscina pentru copii si zona de saune, de hamam si private SPA.
Cladirile hoteliere sunt finalizate integral, urmand ca in urmatoarele 2 luni sa fie integral mobilate. Mobilierul ales pentru hotelul Nordis Mamaia este elegant, modern, dar diferit, furnizorul ales fiind un producator din Spania. Pe langa atributul calitatii, produsele bifeaza si caracteristicile unui design contemporan, cu o nota specifica trendului „quiet luxury”. Serviciul de mobilare a hotelul Nordis Mamaia a fost asigurat de catre dezvoltator, pentru a obtine o amenajare unitara, ce completeaza armonios intreaga artitectura si designul interior. Investitia in mobilarea unitatilor hoteliere se ridica la peste 8 milioane euro.
Pentru apartamentele rezidentiale, serviciul de mobilare oferit de Nordis Group este cu caracter optional. Proprietarii pot alege sa urmeze linia designului interior al intregului ansamblu Nordis Mamaia sau pot mobila individual imobilele proprii.
Atat turistii hotelului, cat si proprietarii apartamentelor rezidentiale vor avea acces la servicii premium, precum room service, concierge, valet parking, dar mai ales acces facilitati premium ale hotelului de 5 stele, deschise tot timpul anului: SPA de 3.200 mp, sala de fitness, piscine interioare si exterioare, 12 restaurante si cafenele, sala polivalenta pentru evenimente, ballroom, locuri de joaca, Cinema VIP, clinica de recuperare medicala, plaja privata.
„Am inceput dezvoltarea Nordis Mamaia cu viziune, pentru ca ne-am dorit ca tot ceea ce construim sa devina o referinta in turismul statiunii si sa ridice standardele in ceea ce priveste calitatea vietii. Investitile financiare din urmatoarea perioada se ridica la 47 milioane euro, mare parte din suma fiind alocata definitivarii corpurilor rezidentiale Nordis Mamaia si facilitatilor din etapa 1. Acest lucru ce ne va permite sa inauguram hotelul cat mai repede si sa dam in functiune o serie de facilitati premium, deschise tot timpul anului. Avem un real focus pe beneficiile oferite, pe care le realizam la un nivel de 5 stele, aspect ce va ridica atractivitatea serviciilor oferite in statiune, dar si valoarea proprietatilor Nordis Mamaia, care se vor aprecia suplimentar, ” sustine Emanuel Postoaca, fondator Nordis Group.
Nordis Group dezvolta un ansamblu hotelier si rezidential cu peste 2800 de unitati, motiv pentru care a inclus in planul Nordis Mamaia, inca din faza de proiect, o parcare cu 12 etaje, pentru a asigura suficiente locuri de parcare rezidentilor si turistilor. Parcarea este localizata vis-a-vis de ansamblu, pe marginea lacului Siutghiol, si va fi dotata cu statii de incarcare pentru masini electrice. Investitia alocata parcarii se ridica la 12.4 milioane euro.
Etapa a doua a ansamblului Nordis Mamaia cuprinde doar proprietati rezidentiale. In prezent, fundatia este realizata, se lucreaza la turnarea placii peste demisol. Pana la finalul anului, structura ambelor cladiri va fi finalizata, cat si fatada exterioara, investitie de aproximativ 24.2 milioane euro.
In cadrul ansamblului din Mamaia Nord, dezvoltatorul detine si ramane in proprietate cu toate spatiile comerciale, zonele de la parterul hotelurilor si imobilelor rezidentiale, pentru a pastra calitatea serviciilor oferite si a brandurilor prezente in galeria comerciala, realizand un control atent al chiriasilor. Aceste spatii au fost evaluate de catre evaluatorii ANEVAR si au o valoare de peste 19.000.000 EUR.
Cu o valoare de piata de peste 400.000.000 euro, la finalizarea intregului proiect, ansamblul va fi cea mai mare dezvoltare mixta din Romania, ce insumeaza 250.000 metri patrati construiti.
Livrarile in ansamblul Nordis Mamaia au inceput inca din luna iulie 2022, iar pana la acest moment, au fost predate peste 423 de unitati. Procesul continua, tot mai multi cumparatori devenind astfel proprietari de drept, atat in corpurile hoteliere, cat si in cele rezidentiale din etapa 1.
Odata cu deschiderea oficiala a hotelului, cumparatorii care au optat pentru primul concept de investitie imobiliara - cumpara o camera de hotel – vor inceapa sa primeasca venitul pasiv.
Nordis Group a inchis anul 2022 cu 341 de apartamente vandute, cu o valoare cumulata de peste 33 milioane de euro. 98% dintre achizitii au fost realizate fara accesarea unor metode de finantare, 38% dintre vanzari fiind realizate prin recomandari, ceea ce confirma puterea comunitatii investitorilor Nordis.
Nordis Group dezvolta in prezent proiecte cu o valoare de piata de peste 500.000.000 euro, Bucuresti si in cele mai populare statiuni din Romania: Sinaia, Brasov, Mamaia si isi propune sa devina lantul hotelier de 5 stele numarul 1 din Romania pe segmentul leisure.
In weekendul 28 aprilie – 1 mai, Nordis Group organizeaza la Nordis Mamaia un eveniment de tip Open House. Sub conceptul Sub conceptul 5 Senses Experience, evenimentul invita vizitatorii intr-o calatorie in lumea simturilor, intr-un mediu de 5 stele. Oferta special pregatita presupune discounturi de pana la 9.000 euro, activand astfel simtul investitiei vizitatorilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMhiltiman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
strabag nivel 1
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
leviatan
Ubitech
noark
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
grundfos
Acvatot 2019
viarom
CDS
BALTIC

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
BA 2023
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica