Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - Ra-Ra Hotels dezvolta proiectul Radisson Blu Aurum din Brasov cu 14 milioane euro
Ra-Ra Hotels dezvolta proiectul Radisson Blu Aurum din Brasov cu 14 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 20 Mai 2021 12:31
Compania Ra-Ra Hotels, parte din Ra Ra Group Brasov, a incheiat un acord financiar cu EximBank pentru dezvoltarea proiectului Radisson Blu Aurum. Acordul vizeaza o finantare de 9 milioane de euro, suma care va fi utilizata pentru finalizarea primului hotel cu franciza internationala din centrul Brasovului. Investitia totala ajunge la 14 milioane de euro, diferenta sumei fiind asigurata de firma investitoare.
”Acest parteneriat este unul puternic, de incredere reciproca, care ne va ajuta sa ne ducem la indeplinire obiectivele propuse. Fluxul de lucru cu banca este unul rapid si eficient, iar operatiunile de decontare sunt asistate de compania Colliers, un alt partener cu care conlucram bine. Pentru noi, antreprenorii brasoveni, care dezvoltam afaceri din 1993 in Romania, colaborarea cu o banca romaneasca ne bucura si ne ofera increderea ca impreuna putem ajuta la dezvoltarea locala, lucru pe care ni l-am propus de la bun inceput. Brasovul merita un proiect turistic cu adevarat nou si modern, cu servicii la standarde internationale, care sa aduca o abordare diferita si un plus de calitate turismului local”, a declarat Ramona Neamtu, owner Ra-Ra Hotels.
”Suntem incantati ca am reusit sa sustinem Ra-Ra Hotels in implementarea acestui proiect de investitii, derulat intr-o perioada plina de provocari pentru mediul de afaceri. Credem ca este un parteneriat care confirma o data in plus faptul ca EximBank este un veritabil sustinator al antreprenoriatului autohton avand capacitatea de a propune segmentului corporate un portofoliu de produse si servicii la un nivel competitiv de pret, atractive pentru toate companiile care vor sa faca performanta. Vom continua sa fim alaturi de intreprinzatorii romani si le vom oferi cele mai bune solutii financiare care sa le permita sa-si consolideze pozitia pe piata sau sa-si dezvolte activitatea”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.
”In luna martie a acestui an, Colliers a dat startul colaborarii cu Ra-Ra Hotels, echipa de antreprenori locali care dezvolta hotelul Radisson Blu din Brasov. Oferim servicii de monitorizare a constructiei celor peste 6.000 mp ai proiectului, care va fi finalizat in luna noiembrie, iar apoi inaugurat cel tarziu in ianuarie 2022. Primul raport de monitorizare – Raportul Zero – a fost deja predat, colaborarea continuand pana la data inaugurarii. Acesta este al doilea proiect din segmentul de hoteluri pentru care Colliers ofera servicii de project monitoring”, a spus Silvia Rusei, Colliers expert.
In acest moment, proiectul se afla in faza finala de implementare, termenele propuse fiind respectate: consolidarea structurii a fost finalizata si au inceput lucrarile de partitii interioare si instalatii. Hotelul va avea cinci etaje, 111 camere si va cuprinde un restaurant, un bar la parter, centru de afaceri si conferinte, skybar, sala fitness, masaj, piscina si terase.
Radisson Blu este parte a Radisson Hotel Group, care include Quorvus Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson si Country Inns & Suites By CarlsonSM.
 
AUTODESKALLBIMgamma_2021VideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hidroplasto
ssab ag antrepriza generala
hilti
cv water 2021
CELCO 2020
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere