Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Rock Holding investeste 70 milioane euro intr-un proiect hotelier, in Poiana Brasov
Rock Holding investeste 70 milioane euro intr-un proiect hotelier, in Poiana Brasov
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 09 Aug 2023 11:36
Compania de dezvoltare imobiliara Rock Development Holding va investi 70 de milioane de euro in dezvoltarea primului proiect hotelier de cinci stele din Poiana Brasov. Noul proiect de lux va fi format dintr-un hotel cu 120 de camere si un aparthotel cu 75 de unitati rezidentiale.
”Vom dezvolta un proiect turistic de referinta, care va pune Romania pe harta destinatiilor montane de cinci stele din regiune si nu numai. Vom deschide astfel o noua linie de business pentru Rock Holding, bazandu-ne pe experienta celor mai buni manageri si consultanti din domeniu si avand incredere deplina in potentialul de dezvoltare al statiunii Poiana Brasov, care are toate premisele pentru a deveni in urmatorii ani una dintre cele mai importante destinatii montane din Europa Centrala si de Est. Investitia este una semnificativa, fiind vorba de un proiect amplu, cu aproape 200 de unitati la standarde internationale, si ne dorim ca intreg complexul turistic sa fie administrat de un operator hotelier de top la nivel mondial”, a declarat Mircea Cotiga, CEO Rock Development Holding.
Noul proiect va include si toate facilitatile specifice unui complex turistic de cinci stele, inclusiv mai multe restaurante si un centru SPA la standarde internationale. Proiectul a indeplinit si parcurs toate formalitatile urbanistice, constructia urmand a demara in perioada urmatoare. Noul proiect de cinci stele luxury, conform clasificarilor internationale, este amplasat in zona centrala a statiunii Poiana Brasov.
Managementul companiei care dezvolta proiectul este asigurat de catre Mircea Cotiga, un fost bancher cu o experienta de peste 15 ani pe piata bancara locala, ex CEO al UniCredit Leasing, cu suportul lui Mircea Draghici, managing partner la Est Hospitality, unul dintre cei mai experimentati consultanti din industria ospitalitatii, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil, de la management hotelier la realizarea de studii de piata, selectie de operatori hotelieri sau strategie de dezvoltare.
Rock Development Holding este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori activi pe palierul superior al segmentului rezidential middle market din Bucuresti, cu investitii de peste 53 de milioane de euro in dezvoltarea Politehnica Park Residence si Avrig Park Residence, doua proiecte de referinta din zonele Grozavesti - Politehnica si Bucur Obor, cu un total de aproape 800 de apartamente. Compania dezvolta in prezent faza a doua a Avrig Park Residence, cu 222 de apartamente, in urma unei investitii estimate la 23 milioane euro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
konsent
noark
theda mar
ness project
Ubitech
siniat
concelex
rigips
viarom
Acvatot 2019
strabag nivel 1
MAKITA
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
quadratum
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander