Agenda Constructiilor
Joi, 18 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - BIHOR: S-a desemnat constructorul pentru executia de lucrari la Centura Sanmartin
BIHOR: S-a desemnat constructorul pentru executia de lucrari la Centura Sanmartin
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 19 Mai 2022 10:53
Castigatorul licitatiei pentru proiectarea si executia lucrarilor la Centura Sanmartin este Asocierea formata din Constructii Erbasu (Leader), Drumuri Orasenesti S.A., Procons Group, Vahostav - SK.
„Vom astepta sa treaca perioada prevazuta pentru contestatii, dar speram sa nu avem. Ne propunem ca la inceputul lunii iunie sa semnam contractul pentru proiectare si executie. Estimez ca in 2-3 luni se poate finaliza proiectul tehnic. In paralel se vor realiza si procedurile de expropriere, in asa fel incat in luna august sa incepem lucrarile”, a precizat Ilie Bolojan, presedintele Consiliului Judetean Bihor.
Soseaua va avea o lungime de 5,7 kilometri, la care se adauga bretelele rutiere de legatura de peste 2 kilometri. Latimea drumului va fi de 10 metri, cu doua benzi de circulatie, cate una pe sens. De-a lungul acestuia este prevazuta o pista de biciclete cu o latime de 3 metri.
Traseul va porni din strada Iancu de Hunedoara din Oradea si va ocoli atat localitatea Sanmartin, cat si statiunile Baile 1 Mai si Baile Felix. Sunt prevazute 3 poduri, 2 pasaje supraterane, un viaduct si trei intersectii giratorii. Suplimentar, pentru a asigura conectarea dintre DN76 si noua sosea de centura, este prevazut si un drum de legatura de aproximativ 900 de metri lungime, in dreptul giratiei de la intrarea in localitatea Sanmartin, in cartierul numit popular „Cartierul ANL”.
Conform ofertei depuse, valoarea proiectului este de 148.940.166,91 lei fara TVA. Durata de realizare a centurii este de 17 luni, din care 3 luni proiectare si 14 luni executie.
Finantarea va fi asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014 - 2020.
 
 
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
Acvatot 2019
Ubitech
leviatan
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips
hidroplasto
hilti
viarom
leviatan
BMI_Icopal
CELCO 2020
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere