Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - DRDP Buzau a selectat SGS pentru evaluarea starii tehnice a podurilor din regiune
DRDP Buzau a selectat SGS pentru evaluarea starii tehnice a podurilor din regiune
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2024 16:06
Siguranta si durabilitatea infrastructurii sunt extrem de importante. SGS, lider mondial in inspectii, verificari, testari si certificari, a fost selectat ca partener al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Buzau. Rolul SGS va fi sa evalueze starea tehnica a podurilor din aceasta regiune.
Colaborarea se va derula in cadrul unui Acord Cadru pe 4 ani, "Intocmire Expertize Tehnice pentru podurile din Administrarea D.R.D.P Buzau". Selectarea SGS ca partener a avut la baza o licitatie deschisa, cu o evaluare riguroasa atat pe componenta tehnica, care a inclus metodologia si expertii cheie, cat si pe cea financiara.
Obiectivele proiectului sunt de a verifica caracteristicile geometrice, tehnice si de exploatare a podurilor, de a estima perioada de serviciu pana la urmatoarea interventie si de a calcula durata de viabilitate a indicelui de stare tehnica. Aceste masuri sunt esentiale pentru a asigura siguranta cetatenilor si pentru a mentine integritatea infrastructurii critice.
Pe langa serviciile de expertiza tehnica, SGS Romania ofera servicii de dirigentie de santier, supervizare si monitorizare a proiectelor de constructii civile, drumuri si poduri, infrastructura edilitara si a unitatilor cu capacitate de productie a energiei regenerabile. Aceste servicii conexe joaca un rol esential in asigurarea calittaii si durabilittaii infrastructurii.
Este important ca autoritatile publice sa continue acesti pasi esentiali in expertizarea infrastructurilor critice mai vechi, pentru a imbunatati siguranta rutiera si pentru a asigura binele cetatenilor. SGS este mandra sa fie parte a acestui proces si sa contribuie la cresterea sigurantei si calitatii vietii.
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
siniat
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
concelex
Arduro
ness project
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
quadratum
noark
konsent
EDIT-Structural
viarom
Ubitech
MAKITA
rigips
theda mar
SIGM
CDS
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander