Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - INDUSTRIAL PLAST: Revigorarea pietei instalatiilor depinde de sectorul constructiilor
INDUSTRIAL PLAST: Revigorarea pietei instalatiilor depinde de sectorul constructiilor Imprimare Email
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 15 Iul 2011 07:45
Situatia economica instabila pune in dificultate elaborarea estimarilor analitice referitoare la evolutia pietei de tubulatura si fitinguri, chiar si pe termen scurt. Potrivit managerului companiei Industrial Plast, din Brasov, singura certitudine este faptul ca sectorul instalatiilor depinde in mare masura de piata constructiilor, iar aceasta se afla, inca, in recesiune. De aceea, redresarea domeniului instalatiilor va fi resimtita numai in conditiile reluarii lucrarilor la proiectele incepute (insa stagnate din cauza crizei) si ca urmare a demararii investitiilor nou-anuntate.
 
Luca Marica, director general al Industrial Plast: "Un alt aspect care nu trebuie neglijat este faptul ca, din cauza lipsei lichiditatilor si conditiilor dificile de creditare, companiile se confrunta cu intarzieri mari la plati. In acest sens, procesul de selectie continua, urmand a supravietui firmele care-si pot asigura un control optim al circulatiei resurselor disponibile. Astfel, in primul trimestru din 2011, am inregistrat o crestere a cifrei de afaceri comparativ cu perioada similara a anului trecut, insa nu putem estima mentinerea acestui tred ascendent pana la sfarsitul anului si nici nu asociem majorarea unei imbunatatiri a profitului. Produsele pe care le comercializam sunt utilizate in aplicatii rezidentiale si industriale, pentru realizarea instalatiilor de apa, gaz, a celor termice, de canalizare, a retelelor exterioare si bransamentelor. In ultimele luni, datorita initierii proiectelor de reabilitare, am consemnat o crestere a cererii pentru sistemele exterioare de canalizare si alimentare cu apa. Cele mai solicitate produse din portofoliul companiei sunt reprezentate de sistemele de tubulatura din polipropilena (PPR) si cupru utilizate la instalatii de incalzire, precum si tevile, fitingurile si robinetii pentru retelele de apa, gaz si canalizare. Din punct de vedere regional, asiguram livrari prin intermediul agentilor proprii in municipiul Brasov si in zonele limitrofe, insa produsele noastre sunt disponibile la nivel national, prin distribuitori. Principala tendinta remarcata in ceea ce priveste cererea este faptul ca beneficiarii solicita produse de inalta calitate".
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
leviatan
Ubitech
CDS
theda mar
siniat
MAKITA
ness project
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
EDIT-Structural
BogArt
viarom
noark
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
SIGM
rigips
konsent
strabag nivel 1
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander