Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - RADOX: Radiatoare performante obtinute prin procese tehnologice certificate
RADOX: Radiatoare performante obtinute prin procese tehnologice certificate
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Ovidiu Stefanescu 20 Oct 2020 05:07
Datorita structurii, formei si materialului, radiatoarele de la Radox sunt proiectate special pentru asigura o performanta cat mai mare. Prin utilizarea sistemului teava-in-teava, continutul de apa este redus, iar suprafata radianta sporita, un exemplu in acest sens fiind constituit de modelele Mega, Mega Burlani, Costa si Aramis. Toate produsele sunt executate cu teava furnizata de grupul italian Marcegaglia, lider pe piata europeana si mondiala a otelului, atentia deosebita acordata sursei si originii materiilor prime fiind unul dintre punctele forte in gestionarea procesului de fabricatie. Grosimea tevii este de 1 mm, aceasta fiind testata in conformitate cu Eddy Current Testing, ce ofera o garantie a fiabilitatii produsului. Radiatoarele sunt controlate pe intregul flux de fabricatie, trecand prin noua puncte de control. Procesul special de sudare prin brazare (cu alama, in mediu protector) permite o mai buna acoperire in zonele inguste dintre elementi si colectori, asigurand o durabilitate optima si o rezistenta sporita la coroziune, ceea ce contribuie direct la majorarea duratei de exploatare a radiatorului. In ceea ce priveste capacele, aceste sunt sudate prin procedeul „TIG”, realizand imbinari solide si lipsite de pori, pentru o etansare perfecta care sa previna problemele legate de scurgerile de apa. Fiecare radiator Radox este probat la o presiune de 1,3 ori valoarea maxima, de lucru. Pentru sudura in sistem oxi-gaz, se folosesc generatoare de oxigen-hidrogen, care nu genereaza vapori poluanti sau toxici. 
 
Finisaje de inalta calitate, fara emisii de substante nocive
Toate radiatoarele vopsite au suprafetele pregatite in prealabil, prin procese speciale de alicare si fosfodegresare, ulterior fiind vopsite in camp electrostatic cu pulbere epoxipoliesterica de la AkzoNobel - Italia.
Modelele cromate au suprafetele acoperite cu doua straturi de nichel de 40 - 50 microni si unul de crom de 2 - 3 microni, compania fiind in posesia uneia dintre cele mai noi, eficiente si ecologice instalatii automate de cromare decorativa. In procesul de productie folosit de Radox nu se utilizeaza substante ce produc derivati nocivi, cu efecte devastatoare asupra mediului. Produsele din otel inoxidabil sunt disponibile in doua finisaje: satinat sau lucios, acesta din urma realizandu-se printr-un proces tehnologic ce include lustruirea suprafetelor. In ceea ce priveste variantele satinate, finisajele se obtin prin slefuire abraziva. Datorita sistemelor de control al calitatii si mediului, certificate conform standardelor ISO 9001 si ISO 1400, etapele de productie sunt controlate si supravegheate, acordandu-se permanent o atentie deosebita detaliilor, pentru a evita orice compromis.
Solicita informatii suplimentare
 
 
TERAPLASThiltiALLBIMVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
leviatan
Ubitech
viarom
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
theda mar
Acvatot 2019
MAKITA
CDS
FRONTALE
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023