Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - Trust Expert: Afaceri de 88 milioane lei in 2023 si noi planuri pentru urmatorii ani
Trust Expert: Afaceri de 88 milioane lei in 2023 si noi planuri pentru urmatorii ani
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Stelian DINCA 07 Sep 2023 12:53
Trust Expert, companie 100% romaneasca, unul dintre liderii de piata in oferirea de solutii si sisteme de climatizare, sarbatoreste 30 de ani de activitate si anunta un portofoliu de servicii integrate. Pionier in domeniul tehnologiilor energetice, Trust Expert a deservit de-a lungul celor trei decenii de inovatie peste 400.000 de clienti, inregistrand in anul 2022 o cifra de afaceri de 75.000.000 de lei, o crestere procentuala a business-ului de 50%, comparativ cu anul 2021.
Fondata in 1993, in Piatra Neamt, Trust Expert este un jucator important in industria climatizarii, dar si in transformarea pietei de energie din Romania. In cei 30 de ani de activitate, compania a inregistrat cresteri constante atat in termeni financiari, cat mai ales de portofoliu, respectiv produse, servicii, clienti si parteneri. Teava multistrat Henco sau introducerea cazanelor pe lemn cu gazefiere in Romania sunt doar cateva dintre inovatiile aduse pe plan local.
„Treizeci de ani inseamna o istorie, dar si un viitor. Aceasta nu este doar aniversarea unei companii, ci si o celebrare a dedicarii, inovarii si angajamentului fata de societate. Menirea noastra a fost intotdeauna de a servi nevoile imediate ale comunitatii, fara a pierde din vedere impactul pe termen lung al deciziilor noastre. Asta inseamna investitii in tehnologii durabile si adaptare constanta a modelului nostru de afaceri pentru a ramane nu doar relevanti, ci si pionieri in sectorul in care activam. Pentru urmatorii 30 de ani, promitem acelasi nivel de excelenta, dedicare si inovatie care ne-au consacrat.”, a declarat Gabriel Anicai, fondator & Director General Trust Expert.
De altfel, in ultimii 15 ani, compania s-a orientat catre plasarea pompelor de caldura in centrul business-ului, promovand adoptarea acestora la scara larga, o alternativa mai economa si mai sustenabila la sistemele conventionale de incalzire sau racire. Privind in viitor si urmarind tendendintele pietei internationale de a face tranzitia catre sisteme sustenabile si eficiente din punct de vedere energetic, Trust Expert isi propune o crestere a cifrei de afaceri cu 300% pentru urmatorii cinci ani. Mai mult, compania anticipeaza ca va incheia anul 2023 cu o cifra de afaceri de aproximativ 88.000.000 de lei.
 
Trust Expert, 30 de ani de excelenta in domeniul sistemelor HVAC
In cei 30 de ani de activitate, Trust Expert a devenit un punct de referinta in domeniul sistemelor HVAC, reusind sa ofere alternative inovatoare si eficiente pentru incalzire, ventilatie si climatizare. Cu un portofoliu divers, care include atat proiecte rezidentiale, cat si industriale, compania este importator exclusiv pentru marci internationale precum NIBE Suedia, SABIANA Italia, HENCO Belgia, EUROACQUE Italia, si INDECAL Italia.
Trust Expert si-a consolidat pozitia de lider in furnizarea de sisteme HVAC prin oferta de solutii avansate tehnologic, aliniate la standardele internationale de dezvoltare durabila. Unul dintre pilonii care stau in centrul modelului de afaceri Trust Expert este adoptarea si promovarea activa a pompelor de caldura ca o solutie sustenabila de a reduce considerabil emisiile de carbon din atmosfera. Acesta tehnologie nu doar ca devine din ce in ce mai atractiva pentru consumatori, dar o plaseaza si in centrul discutiilor privind politicile de mediu si combatere a schimbarilor climatice.
„Inca de la infiintarea companiei, menirea noastra nu a fost de fi un furnizor de sisteme de climatizare de inalta calitate, ci un partener pentru confort si prosperitate. Suntem mandri de parteneriatele de exclusivitate pe care le-am incheiat cu marci consacrate si recunoscatori clientilor care ne-au primit in casele lor si ne-au oferit incredere. Doar cu ajutorul acestora, o compania romaneasca a reusit sa devina unul dintre liderii de piata, alaturi de jucatori internationali de renume”, completeaza Gabriel Anicai, fondator & Director General Trust Expert.
Trust Expert isi onoreaza angajamentul fata de inovatie si sustenabilitate nu doar prin produsele si serviciile oferite, ci printr-un pachet de asistenta tehnica, de la consultanta pre-vanzare pana la suport post-instalare, oferind, in acelasi timp, si solutii personalizate care raspund nevoilor fiecarui proiect in parte. Nu in ultimul rand, compania urmareste sa devina un furnizor de servicii HVAC integrate.
 
„Ce imi doresc la 30 de ani?”, campanie aniversara dedicata clientilor Trust Expert
Pentru a marca cei 30 de ani de activitate nu doar din perspectiva reperelor de business, ci si prin crearea unei conexiuni mai profunde cu clientii si partenerii companiei, Trust Expert lanseaza campania aniversara „Ce imi doresc la 30 de ani?”. Aceasta creeaza prilejul perfect de celebrare, reflectie si reevaluare a misiunii companiei: de a deveni un partener in realizarea obiectivelor comune cu clientii sai.
„Conceptul campaniei aniversare valorifica conexiunea dintre noi si publicul nostru. La fel cum fiecare om isi pune intrebari la varsta de 30 de ani despre cine este, care sunt valorile sale si cum poate contribui la bunastarea sa si a celor apropiati lui, si noi ne indreptam atentia catre acele aspiratii pe care le impartasim cu clientii nostri: o familie sanatoasa, o afacere prospera, timp liber petrecut in confort si siguranta cu prietenii. Ne-am propus sa deschidem un dialog autentic, unde fiecare isi poate exprima nevoile si dorintele. Fie ca este vorba despre un sistem de ventilatie eficient care nu fluctueaza, fie ca este vorba despre asigurarea unui climat interior care pune accent pe sanatate si confort, Trust Expert se angajeaza sa ofere solutiile potrivite”, a declarat Alexandru Marin, Marketing Director Trust Expert.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
viarom
CDS
konsent
rigips
quadratum
Acvatot 2019
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
siniat
concelex
noark
MAKITA
strabag nivel 1
theda mar
BogArt
Arduro
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
leviatan
ness project

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander