Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ELECTROGLOBAL (Covid-19): Nu avem intreruperi in productie sau intarzieri la livrari
ELECTROGLOBAL (Covid-19): Nu avem intreruperi in productie sau intarzieri la livrari
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 24 Mar 2020 06:50
Electroglobal, furnizorul clujean de echipamente electrice, nu se confrunta, inca, cu intarzieri la livrari sau cu intreruperi ale ritmului normal de productie, din cauza crizei provocate de raspandirea virusului SARS-CoV-2. Pe langa masurile de siguranta si preventie luate in toate unitatile, compania are in vigoare, la nivel intern, un Plan de Continuitate a Activitatii, pentru a functiona optim in aceasta perioada.
 
"Functionam in parametrii normali atat din punct de vedere al productiei, cat si al livrarilor. Asadar, nu ne confruntam, pana in prezent, cu intarzieri in livrari sau intreruperi in ritmul uzual de productie. Preluam in continuare comenzi si avem resursele de a raspunde cu aceeasi promptitudine solicitarilor primite", precizeaza Ovidiu Otoiu, Marketing Manager la Electroglobal (foto).
 
Managerul a mai spus ca monitorizeaza zilnic evolutia situatiei si stadiul masurilor implementate la nivel national, fiind in permanenta la curent cu recomandarile autoritatilor.
 
"Management-ul companiei a implementat masuri de preventie si protectie, iar angajatii nostri au fost instruiti cu privire la respectarea normelor de igiena sporita si a procedurilor de actiune in caz de riscuri. Totodata, pentru siguranta colegilor nostri si pentru prevenirea raspandirii virusului, majoritatea colegilor care pot lucra de acasa, fac deja acest lucru, asigurand continuitatea normala a operatiunilor. Tratam situatia cu calm si responsabilitate, bazandu-ne pe informatii oficiale si date concrete", subliniaza Ovidiu Otoiu.
 
Este nevoie de masuri mai dure si de investitii publice
"Suntem increzatori ca noi am facut totul pentru a continua productia. Este insa nevoie ca si statul sa isi faca datoria fata de piata. In primul rand trebuie sa reduca numarul de functionari publici, pentru a detensiona piata muncii, pensiile speciale, ajutoarele sociale care nu se justifica si trebuie sa ajute direct ramurile afectate cel mai tare de criza: transporturi, turism, automotive. Prin investitii in infrastructura se pot crea mii de locuri de munca. Speram ca statul va fi alaturi de noi si ca mass-media va prezenta obiectiv companiile in care se lucreaza asa cum s-a lucrat si pana acum", a completat Radu Ciorba, directorul general Electroglobal.
 
“Este foarte probabil sa intram intr-o recesiune de durata”
Potrivit reprezentantului Electroglobal, actuala situatie va lasa urmari grave in economie, fiind foarte posibila o recesiune de durata.
 
"Criza pe care o traversam va avea efecte grave si este foarte probabil sa intram intr-o recesiune de durata. Romania a fost in deficit in vremuri bune, cand alte tari aveau excedenta bugetara. In plus, leul se devalorizeaza accelerat fata de euro si dolar, crescand povara datoriilor externe", a mai spus Radu Ciorba.
 
In incheierea mesajului sau, directorul de marketing al Electroglobal precizeaza ca masurile intreprinse la nivelul companiei se axeaza pe protectia angajatilor/ partenerilor si pe continuarea business-ului.
 
"De la izbucnirea epidemiei de coronavirus, in Electroglobal am luat decizii axate pe trei directii: pentru protectia colegilor, a clientilor si a furnizorilor, precum si pentru a ne continua business-ul. In acest moment, suntem focusati sa ne protejam angajatii, comunitatea in care ne desfasuram activitatea si totodata sa sustinem economia nationala. In orice situatie critica exista invingatori si invinsi. Noi ne-am propus sa facem parte din prima categorie", mai spune Ovidiu Otoiu.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
rigips
hidroplasto
hilti
strabag nivel 1
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere