Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - EURO VIAL LIGHTING a renuntat la parteneriatele deficitare
EURO VIAL LIGHTING a renuntat la parteneriatele deficitare Imprimare Email
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Simona Ene 18 Sep 2012 09:49
Virgil Lixandru (43 de ani)
Functia/Firma: director general, Euro Vial Lighting;
Experienta profesionala: 18 ani in domeniul instalatiilor si materialelor electrice.
 
In urma cu doi ani, echipa manageriala a Euro Vial Lighting (din Constanta) a demarat o ampla campanie organizatorica de restructurare a partenerilor si furnizorilor proprii, care s-a soldat cu renuntarea la colaborarile neconforme sau ar fi putut aduce prejudicii societatii. Astfel, in prezent, compania deruleaza exclusiv contracte care se incadreaza in limitele stabilite de strategia de afaceri, implementand - concomitent - un sistem de lucru care sa creeze beneficii tuturor partilor implicate. In pofida faptului ca adoptarea acestor masuri presupune asumarea anumitor riscuri, piata autohtona fiind reticenta la schimbari ce pot cauza dezechilibre, beneficiile nu au intarziat sa apara, materializandu-se prin cresteri pe toate planurile de activitate.   
 
- Care sunt pietele de desfacere ale societatii?
- In calitate de furnizor si distribuitor de echipamente, materiale si componente electrice, livram prin filialele repartizate in zone cu potential ridicat, precum orasele industrializate, sub marca proprie EVL, o gama de solutii ce cuprinde peste 50.000 de sisteme, din care 7.500 de produse se afla in stoc. Oferta generala cuprinde cabluri industriale, de instalatii si speciale, echipamente de comutatie si control, corpuri si surse de iluminat, aparatura de camp, generatoare si grupuri electrogene, tuburi si paturi de cablu din PVC, sisteme de automatizare si conectica, aparataj terminal (prize si intrerupatoare) si echipamente de medie tensiune, destinate atat segmentului rezidential, cat si celui industrial. In prezent derulam parteneriate cu intreprinderi industriale din toate domeniile, precum si cu firme de instalatii sau antrepriza.
 
- Evidentiati directiile de actiune in perioada urmatoare?
- Inca de la inceputul anului in curs, societatea noastra a adoptat o noua directie de actiune, prin abordarea unei strategii relativ atipice, concentrandu-ne pe canalele BTC (business to customer). De asemenea, din semestrul al doilea a.c., am devenit distribuitor oficial pe plan autohton al solutiilor de iluminat marca Phillips, fiind singurul partener al firmei care va avea un depozit in Romania pentru aceste sisteme, astfel incat sa putem gestiona comenzile in termen optim. Societatea noastra isi va extinde astfel portofoliul de produse pe segmentul „Consumer Luminaires”, ce include o gama diversa de corpuri de iluminat decorative si pentru uz casnic, ce apartin marcilor Phillips, Massive, Eseo, Lirio, toate apartinand aceluiasi producator.        
 
- Cum va evolua activitatea firmei in contextul actual?
- Prin prisma efectelor negative generate de evenimentele recente din mediul economic si politic, incasarile din primul semestru a.c. s-au situat la 5 milioane de euro. Pana la finele anului in curs ne-am propus o cifra de afaceri de circa 11 milioane de euro, in crestere fata de 2011, cand am consemnat rezultate de 9,95 milioane de euro. In ceea ce priveste domeniul in care ne desfasuram activitatea, consideram ca piata de echipamente electrice se afla in continua dezvoltare, in concordanta cu exigentele actuale, care stabilesc trecerea de la sursele de iluminat cu incandescenta catre solutiile pe baza de LED (light-emitting diode) - considerate a fi o tehnologie «verde» -, precum si de la circuitele electrice clasice la casele «inteligente», ce pot fi conectate la orice sistem portabil de date. O contributie semnificativa la transformarile actuale ale pietei o aduc consumatorii, care solicita elemente de ultima generatie in toate domeniile, avand o influenta pozitiva asupra pietei de profil - si nu numai.
 
ACADALLBIMTeraSteelC4E FORUMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere