Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - EURO VIAL LIGHTING a renuntat la parteneriatele deficitare
EURO VIAL LIGHTING a renuntat la parteneriatele deficitare Imprimare Email
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Simona Ene 18 Sep 2012 08:49
Virgil Lixandru (43 de ani)
Functia/Firma: director general, Euro Vial Lighting;
Experienta profesionala: 18 ani in domeniul instalatiilor si materialelor electrice.
 
In urma cu doi ani, echipa manageriala a Euro Vial Lighting (din Constanta) a demarat o ampla campanie organizatorica de restructurare a partenerilor si furnizorilor proprii, care s-a soldat cu renuntarea la colaborarile neconforme sau ar fi putut aduce prejudicii societatii. Astfel, in prezent, compania deruleaza exclusiv contracte care se incadreaza in limitele stabilite de strategia de afaceri, implementand - concomitent - un sistem de lucru care sa creeze beneficii tuturor partilor implicate. In pofida faptului ca adoptarea acestor masuri presupune asumarea anumitor riscuri, piata autohtona fiind reticenta la schimbari ce pot cauza dezechilibre, beneficiile nu au intarziat sa apara, materializandu-se prin cresteri pe toate planurile de activitate.   
 
- Care sunt pietele de desfacere ale societatii?
- In calitate de furnizor si distribuitor de echipamente, materiale si componente electrice, livram prin filialele repartizate in zone cu potential ridicat, precum orasele industrializate, sub marca proprie EVL, o gama de solutii ce cuprinde peste 50.000 de sisteme, din care 7.500 de produse se afla in stoc. Oferta generala cuprinde cabluri industriale, de instalatii si speciale, echipamente de comutatie si control, corpuri si surse de iluminat, aparatura de camp, generatoare si grupuri electrogene, tuburi si paturi de cablu din PVC, sisteme de automatizare si conectica, aparataj terminal (prize si intrerupatoare) si echipamente de medie tensiune, destinate atat segmentului rezidential, cat si celui industrial. In prezent derulam parteneriate cu intreprinderi industriale din toate domeniile, precum si cu firme de instalatii sau antrepriza.
 
- Evidentiati directiile de actiune in perioada urmatoare?
- Inca de la inceputul anului in curs, societatea noastra a adoptat o noua directie de actiune, prin abordarea unei strategii relativ atipice, concentrandu-ne pe canalele BTC (business to customer). De asemenea, din semestrul al doilea a.c., am devenit distribuitor oficial pe plan autohton al solutiilor de iluminat marca Phillips, fiind singurul partener al firmei care va avea un depozit in Romania pentru aceste sisteme, astfel incat sa putem gestiona comenzile in termen optim. Societatea noastra isi va extinde astfel portofoliul de produse pe segmentul „Consumer Luminaires”, ce include o gama diversa de corpuri de iluminat decorative si pentru uz casnic, ce apartin marcilor Phillips, Massive, Eseo, Lirio, toate apartinand aceluiasi producator.        
 
- Cum va evolua activitatea firmei in contextul actual?
- Prin prisma efectelor negative generate de evenimentele recente din mediul economic si politic, incasarile din primul semestru a.c. s-au situat la 5 milioane de euro. Pana la finele anului in curs ne-am propus o cifra de afaceri de circa 11 milioane de euro, in crestere fata de 2011, cand am consemnat rezultate de 9,95 milioane de euro. In ceea ce priveste domeniul in care ne desfasuram activitatea, consideram ca piata de echipamente electrice se afla in continua dezvoltare, in concordanta cu exigentele actuale, care stabilesc trecerea de la sursele de iluminat cu incandescenta catre solutiile pe baza de LED (light-emitting diode) - considerate a fi o tehnologie «verde» -, precum si de la circuitele electrice clasice la casele «inteligente», ce pot fi conectate la orice sistem portabil de date. O contributie semnificativa la transformarile actuale ale pietei o aduc consumatorii, care solicita elemente de ultima generatie in toate domeniile, avand o influenta pozitiva asupra pietei de profil - si nu numai.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
CDS
quadratum
siniat
konsent
concelex
viarom
Ubitech
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
noark
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander