Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - IMSAT Groupe SNEF a participat la constructia spitalului modular din Bucuresti
IMSAT Groupe SNEF a participat la constructia spitalului modular din Bucuresti
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 24 Aug 2020 15:10
IMSAT Groupe SNEF, proiectant si integrator de solutii multitehnice in domeniul electric, mecanic, al automatizarilor, curentilor slabi, HVAC, a fost alaturi de Asociatia Daruieste Viata si a oferit servicii de proiectare si de exe-cutie a instalatiilor spitalicesti pentru spitalul modular pentru tratarea pacientilor diagnosticati cu Covid-19 din curtea Spitalului Elias din Bucuresti.
Compania a lucrat pentru proiectarea si constructia spitalului, un proiect ce poate fi replicat oriunde in tara. Proiectul a fost finalizat in doua luni, iar IMSAT a proiectat si realizat instalatiile de climatizare si electrice, respectand normele ATI.
"Criza sanitara nu face decat sa evidentieze lipsurile si slabiciunile sistemului de sanatate din Romania, ceea ce creeaza oportunitati de investitii si dezvoltare pe acest segment. Din ce in ce mai multi operatori medicali, fie din mediul privat, fie din zona publica, ne contacteaza pentru a incepe discutii despre proiecte viitoare", a declarat Mihai Sandru, directorul diviziei Tertiare din cadrul IMSAT Groupe SNEF.
Pe langa faptul ca este un proiect pilot, cu toate provocarile aferente, principala presiune a fost gestionarea informatiilor si executia intr-un termen foarte strans.
Spitalul modular Elias are 1.200 mp si 38 de paturi, iar principala expertiza oferita a fost proiectarea si executia instalatiilor HVAC si electrice conform standardelor medicale de ATI. Pentru partea de proiectare a avut alocata o echipa de cinci proiectanti, iar in santier varful a fost atins cu 65 de angajati, coordonati de doi sefi de santier pe fiecare specialitate. "Au fost perioade in care s-a lucrat inclusiv duminica pentru a putea finaliza cat mai repede executia si punerea in functiune. Am beneficiat si de avantajul adus de know-how-ul dobandit odata cu proiectarea si executia proiectului Spitalul de oncologie pediatrica Marie Curie, unde echipa pe care o conduc realizeaza toate instalatiile aferente acestui spital", a precizat Mihai Sandru.
Spitalul modular Elias este impartit in trei zone: zona de suspecti (10 paturi), zona de cazuri medii si grave, dar care nu necesita intubare (14 paturi) si zona de pacienti critici (14 paturi).
***
Recunoscut ca expert in sectoarele de activitate din industrie, energie, infrastructura cladirilor sau a transporturilor, IMSAT Groupe SNEF proiecteaza, dezvolta si integreaza solutii multitehnice pentru cele mai complexe aplicatii. Compania numara aproximativ 1.000 de specialisti cu experienta in proiecte implementate in Romania si in peste 35 de tari de pe patru continente.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKTERAPLASTgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hidroplasto
hilti
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere