Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - NOARK Romania: Crestere de 42% a cifrei de afaceri in primele 8 luni din 2023
NOARK Romania: Crestere de 42% a cifrei de afaceri in primele 8 luni din 2023
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 04 Oct 2023 12:20
Noark Electric Romania, filiala a Noark Electric Europe, companie ce dezvolta, produce si comercializeaza componente electrotehnice si echipamente de joasa tensiune pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale, anunta o crestere de 42% a cifrei de afaceri in primele 8 luni ale anului 2023, fata de anul trecut, care s-a incheiat cu o cifra de afaceri de 9.4M euro.
”Acest ritm de dezvoltare s-a situat cu mult peste media consemnata pe piata de profil. Avansul a fost asigurat de abordarea noastra diferita pe acest segment si pe serviciile de calitate oferite de echipa noastra de profesionisti”, declara Eugen Toma, Country Manager Noark Romania.
In 2023, Noark Electric si-a concentrat atentia pe sisteme si solutii de producere si stocare a energiei solare fotovoltaice (PV).
Printre proiectele notabile ale Noark Romania in 2023 se numara si cele publice, de infrastructura - terminalele noi din aeroporturile Craiova, Iasi si Oradea.
Cresterea constanta a business-ului a facut ca activitatea companiei sa devina mai complexa. Astfel, in prima jumatate a anului, echipa Noark s-a marit, mai ales in departamentele de vanzari, marketing si logistica.
„Am luat decizia strategica de a consolida si imbunatati parteneriatele existente, de aceea am preferat sa investim resursele noastre in dezvoltarea relatiilor cu partenerii actuali. Construirea unei relatii puternice si de incredere cu acestia contribuie la stabilitatea afacerii, dar si la loialitatea acestora. Anul viitor vom lansa si un program de fidelizare pentru clientii partenerilor nostri”, adauga Eugen Toma.
In primul trimestru al anului 2024, compania va deschide primul centru logistic Noark in Romania. Prin amplasarea sa intr-o zona strategica langa Bucuresti, centrul va asigura disponibilitatea ridicata a produselor si livrari rapide catre partenerii companiei si clientii acestora, termenul de livrare fiind redus cu 50%. Acest centru logistic va fi dotat cu un sistem avansat de warehouse management, care va automatiza si optimiza procesele legate de procesare, precum si livrarea prompta a comenzilor.
Compania contribuie si la sprijinirea viitorilor specialisti in domeniu, prin proiectul „Noark sustine scolile pentru a-si transforma visele in realitate”, dedicat elevilor din liceele cu profil electric. In 2022, inscrierea a fost cu numar de locuri limitat, respectiv 26. Concursul continua si in 2023, cu 28 de locuri. In 2022, proiectul castigator a fost realizat de Liceul Tehnologic Grigore C.Moisil Buzau, locul doi a fost ocupat de Colegiul Tehnic Energetic Remus Radulet din Brasov, iar Liceul Tehnologic Nr. 2 din Targu-Jiu a ocupat locul 3, iar premiile au constat in imprimante 3D Original Prusa i3 MK3S+ kit si recompense financiare in valoare de 2.500 de lei.
Prin dezvoltarea si lansarea de produse si servicii noi si imbunatatite pentru energie verde, Noark Electric urmareste sa furnizeze solutii complete pentru partenerii sai si clientii acestora, prin promovarea de sisteme complete, statii de transformare, baterii incarcare, invertoare hibrid monofazate si trifazate, tablouri electrice pentru AC/DC. In plus, compania pregateste produse si solutii inovatoare, cu un accent special pe industria electrotehnica si automatizare.
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
noark
quadratum
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CDS
ness project
viarom
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
MAKITA
siniat
concelex
rigips
theda mar
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander